harvest time

.jag 2011-09-27 11:23 (5 kommentarer)
sitter på jobbet och har det lite småsegt. jag ska gå igenom vissa bitar i affärssystem-manualen som någon annan har skrivit och den är helt värdelös. men hela det här affärssystemprojektet har ju varit som ett skämt. varje avdelning skulle utse särskilda nyckelpersoner i det här projektet, på vår avdelning är det jag och C. och redan från början var det så att det var bara C som fick information, blev inbjuden till möten och fick hålla i trådarna när det gällde att driva vissa delar av projektet vidare. jag var liksom B-laget som fick sköta mitt sådär lite i periferin, jag fick inte behörighet i masterbolaget och jag var inte ens med på maillistan över projektets nyckelpersoner. och det känns ju lite sådär. man kan ju åtminstone tycka att behörighet i masterbolaget, där man bland annat lägger upp nya artiklar, inte bara ska ligga på EN ENDA person.

men okej, är det så de vill ha det så får det väl vara så då. jag har ju koll på mina bitar och C sköter sina. så har det varit fram tills nu i alla fall.

fast nu kommer själva grejen, och det är att C har fått en ny tjänst i en annan del av koncernen och ska sluta hos oss. jag har gjort egna skitbra manualer till alla mina bitar och skickat till alla som kan tänkas behöva jobba med detta och i princip vilken idiot som helst som är läskunnig kan följa de här instruktionerna och komma till önskat resultat. C har inte gjort en enda manual till sina bitar, jag har bett honom flera gånger att göra det eftersom folk vänder sig till mig när han inte är där eftersom jag åtminstone teoretiskt är en av två nyckelpersoner i det här, och han har sagt att han ska göra det, men sen händer inget mer och till slut känns det ju bara som att MEN SKIT I DET DÅ.

och häromdagen kom han och var jättestressad, för han har redan börjat sin nya tjänst och har massor att avsluta på sin gamla. och så bad han mig lägga upp en ny artikel och jag bara SORRY, ingen access till masterbolaget, och sedan kunde jag bara glida vidare och fortsätta med mitt, jag kunde ju ändå inget göra.
och dagen därpå skickade han ett mail och bad mig slutrapportera några ordrar och jag bara SORRY, jag har ingen aning om hur man gör eftersom du aldrig har visat det, och sedan kunde jag bara glida vidare och fortsätta med mitt, jag kunde ju ändå inte hjälpa honom.

som man sår får man skörda, typ.

C.

Haha, KARMA!!!

2011-09-27 14:22:16

tori

Haha!

2011-09-27 17:38:16

Dorizzz

:O

2011-09-28 01:00:50

sodan

haha, fy FAN vad gött!

2011-09-28 12:48:46

AnnA

Detta hade jag missat! Helt underbart :)

2011-09-28 13:54:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.