mååååndag

.jag 2011-09-12 17:22 (3 kommentarer)
sådär, är hemma och landar lite innan jag ska iväg igen. jag har jobbat, åkt till gymmet i grannbyn och tränat, gått en runda med valpen i skogen bredvid gymmet och nu är jag som sagt hemma en stund innan jag ska iväg till biblioteket och sedan åka tillbaks till grannbyn en gång till träna med valpen och efter det är det väl i stort sett bara att åka hem och lägga sig.

en på mr S' jobb har sagt upp sig, så nu har mr S fått sitt jobb tillbaks innan han ens hann sluta. det känns skönt, inte så att vi inte hade klarat oss annars, vi hade nog kunnat dra runt oss på bara min lön om det hade behövts, men två löner är ändå bra mycket bättre än en lön, eller en lön och en a-kassa. och på mitt jobb är det ju också rätt svajigt just nu, så det känns bra att ha det så stabilt som det bara är möjligt.

i övrigt är jag TRÖTT. den här tröttheten brukar dyka upp när det börjar lugna sig på jobbet. då är det som att kroppen går ner på en slags sparlåga och det känns nästan jobbigare att göra kanske hälften av det man hunnit med under högsäsongen. och så känns det lite som att jag myglar när jag inte jobbar i samma racertempo som jag brukar göra. och det är också jobbigt (även om jag försöker intala mig att det måste väl för fan vara NORMALT att kunna ta sig lite tid med saker och inte alltid behöva jobba med 100 grejer samtidigt, det är väl det som ska vara det onormala egentligen).
fast efter ett tag vänjer man sig och börjar jobba med lågsäsongsprojekten, men just nu känns det bara JOBBIGT. även om jag just nu inte på långa vägar är lika överhopad med jobb som jag brukar vara.


nu ska jag samla ihop biblioteksböcker och packa träningsgrejer och försöka hinna städa ur bilens bagageutrymme också innan det är dags att susa vidare.

Bonita!

Skönt att han får jobba kvar.
kram

2011-09-12 19:06:05

AnnA

Näst bäst efter att få nytt jobb, så är att få behålla sitt gamla. Skönt!

2011-09-12 20:14:49

Anni

Skönt! Försöka unna dej att ta det lugnt. Det är bara omställningen som är svår - åt båda håll.

2011-09-12 22:03:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.