uppgiven curlare

ikapiika 2011-08-22 21:53 (4 kommentarer)
Ikväll har jag varit på föräldramöte med skridskoklubben och troligast är att missT ska träna 3 ispass i veckan samt ett markpass. Ett av ispassen är kl 16 på tisdagen. På tisdagen är det redan fotbollsträning kl 18. På onsdagen är det kören i vår kyrka kl 15 (där hämtar körledaren på fritids) kl 16 börjar flickkören i domkyrkan och kl 18 är det dags för nästa ispass. Torsdagar är det min körsång och fredagar vill MissT göra cheerleading. På söndagar är det dags för markpass och ispass3. Det funkar inte... Hur mycket vi föräldrar än slår knut på oss kommer det aldrig att gå. Hon får välja vilken kör hon ska vara med i. Den "lätthanterliga" lokalkören eller kören med höga krav (som säkert är rolig och lärorik men...) Konståkning eller de andra sporterna.

Inga lätta val för en 8 åring.

Anni

Du milde! När ska hon hinna med att bara vara och gå hemma och ha småtråkigt? Och sova?

2011-08-22 22:24:04

ikapiika

Jag veeeet... Det "enklaste" vore om hon slutade med konståkningen, det skulle frigöra en enorm massa tid. Men samtidigt tycker hon ju att det är kul när hon är där... Nåväl vi får se vart det slutar.

2011-08-22 22:52:15

Tintomara2

jag gjorde samma misstag med mina två töser. De fick vara med på allt de ville och vi umgicks mest i bilen kändes det som. (Vi bodde ute på landet så det var skjutsa som gällde, dit och hem för det mesta (bara ridnngen kunde jag dela med andra föräldrar) och de var fem år isär så de gick aldrig i samma grupp heller! Inte vet jag om det var värt det. Far deras hade oregelbundna arbetstider (egen företagare) så det var inte så ofta han kunde ställa upp och dela körandet, men han gjorde det när det gick. Jag tycker du ska tänka till och resonera med barnet. Hon ska väl inte behöva gå stresshanteringskurs om ett par år? Eller sån där mindfulness? Inte du helleer för den delen! ;-)

2011-08-24 15:01:38

ikapiika

Det lutar åt att konståkningen får ge med sig. Om hon verkligen brann för det skulle vi väl kunna trycka in det, men det verkar mest vara en kul grej bland andra för henne och då kanske man kan prova på något nytt istället...

2011-08-24 18:21:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk