lite tankar i slutet på sommaren

ikapiika 2011-08-14 10:06 (inga kommentarer)
sista semesterdagen, imorgon börjar vardag med fritids, dagis och jobb. Jag får roa mig med stockholmstrafiken mm. Men det blir nog bra. Jag känner mig taggad och sugen på att börja jobba. Lite så att de fem veckor jag jobbade på nya stället innan semestern bara var inskolning och att det är nu det börjar på riktigt, vilket både känns pirrigt och kul. Jag hoppas jag har kraft och ork nog att ta tag i eländena och göra något bra.

T har åkt skridsko hela veckan och har haft jättekul på och av isen. Jag är fortfarande lite skeptisk till klubben, bland annat vet jag inte om de kanske kommer att splittra Ts grupp (som består av runt 7 02 or och 03or som nu börjar bli ganska tajta). Jag förvarnar T om att hon kanske inte kommer att få flytta upp till "K1" utan att några kanske blir kvar i "K2" (om det blir så är hon nog en av dem) och att hon inte ska bli ledsen då. Vi får se vad som händer... om hon bestämmer sig för att sluta är det givetvis helt ok, delvis även ganska skönt eftersom ishallen är i andra änden av stan, samtidgit som det är kul att hon hittat något som hon verkligen tycker är roligt och det är trist om hon lägger av nu när hon börjar "komma någonvart".

Annars har jag precis skickat tillbaka kommentarer på arkitektens första skisser på vår tänkta utbyggnad. Det känns kul att det är lite på gång men jag är väldigt orolig för att det kommer rinna ut i sanden innan vi kommer till skott. Att vi i slutändan inte kommer att tycka att det är riktigt värt det. Så mycket annat hamnar nämligen där.

Dagen har egentligen bara en plan. Komma i ordning inför jobbet och dagis/skolstart vilket innebär en del klädplanering och strykning. Igår gick jag igenom barnens garderober och insåg att de fortfarande är rätt välförsedda. Det behövs inga nytillskott vilket är bra. En ny skolväska är köpt och dottern är lite förväntansfull inför att börja tvåan, tvåan då är man ju en ganska stor tjej.

Det är en höstig fräschör i luften trots sol och värme. Winter is coming...







Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk