Fryyyser

ikapiika 2011-08-07 17:47 (inga kommentarer)
Det uschelregnar ute men det är det väl ingen fara med egentligen, morötterna behöver vatten väldigt mycket. Jag har inlett sista semesterveckan, eller formellt sett börjar den väl imorgon men jag har inlett den sista aktiviteten som för min del är ishallshäng. Två ispass med en timmas paus emellan blev det idag. Imorgon drar lägret igång på allvar så då får vi väl se hur mycket jag och G behöver vara på plats. T åkte i alla fall väldigt bra för att ha haft ungefär fyra månaders paus.

Fjällsesmestern blev toppen, vi hade två fina vandringsdagar, hyrde roddbåt och rodde så att både jag och maken har blåsor i händerna, samt fikade våfflor på fjällstation. Resorna upp och ner gick bra och var något snabbare än befarat. Det hade varit schysst med någon mer dag där uppe, för där är faktist otroligt vackert, men som vädret var igår kändes det inte fel att packa ihop fram emot eftermiddagen.

skönt att vara hemma igen, trots allt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk