måndagsuppdtatering

ikapiika 2011-08-01 08:52 (1 kommentar)
Jag har busy sommarlov här och hinner liksom inte skriva, än mindre ta det lugnt, ännu ännu mindre riva i skräphögar och fixa och trixa. Jag vet inte om det är jättebra, men det är väl inte direkt dåligt eftersom vi gör mestadels roliga saker.

Förra veckan var vi hemma måndag tisdag. Måndag gick jag på stan med T, tisdag tog jag hand om lite skräp i garaget.

På onsdagen åkte vi till Hasseludden som har barntillåtet spa på sommaren. Jag som varit där en konferenstät helg i november blev faktiskt mycket positivt överraskad. Det var schysst väder, så man kunde sitta på de stora terasserna och kika över skärgården. Det var fortfarande en lugnt och skön atmosfär trots att där var en hel del barn. T fick massage och G fick prova fiskpedikyr tillsammans med mig. Det var god mat och en hysterisk massa bad.

Från Hasseludden åkte vi till systeryster via Gripsholms slott. Hos systeryster hade vi tänkt åka till Astrid Lindgerns värld, samt prova på bergsklättring (systers man är väldigt "outdoorsy") dock regnade det mer eller mindre konstant. Vi hann dock shoppa (Vvik är världens bästa shoppingstad, jag hittar alltid en massa fint där), fika på mysiga tofvehult, plocka blåbär, äta god mat och gosa systerdotter.

Nu är vi hemma igen sen i lördags kväll. Imorgon ska vi tyvärr på begravning men sen drar vi till fjälls. Känns lite sådär att åka 2 ggr 8-9 timmar för tre dagar fjäll, men det är blir ju force majeure med begravningar, och det är lite skönt att ha någon dag hemma emellan.
Sen måste vi tyvärr åka hem från fjället natten mellan lördag och söndag eftersom Ts skridskoläger börjar redan söndag eftermiddag med två ispass.

Sen nästa vecka blir det semester i ishallen. Kul nästan jämt.

Ledig någon?

Kristin

Västervik? Visst är det! Fast ingen tror mig när jag säger det. :)

2011-08-01 10:01:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk