åter

ikapiika 2011-07-25 09:03 (1 kommentar)
Vi är åter från västkusten, det var bra där, lugnt, skönt, lekande barn, varierande väder, bad, sightseeing och shopping i lagom mängd.

L situationen löste sig. Hon kom förbi några timmar efter att jag skrev förra texten, vi snackade litegran om ditt och datt. Dagen efter stötte vi på varandra på badet. T badade med granntjejerna och G frös mest. Ls familj var där med några vänner från storstan så det blev mest hej hej. I fredags blev hela familjen, inklusive MoP hembjudna till Ls föräldrar (Ls familj var också kvar), vilket också var trevligt. Det var kul att uppdatera sig om vad de har för sig och snacka lite gamla minnen. MEN, det räcker bra så. Jag har inget behov att börja umgås mer med L och hennes familj än en uppdatering då och då. Nu när jag jobbar i storstan kanske vi kan ta en lunch någon gång men vi kommer inte att bli jättebästisar igen. Den tiden är sedan länge förbi.

Dorizzz

Skönt att ha den insikten iallafall. Veta vart man står.

2011-07-25 17:34:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk