Skön helg på er!

Anni 2011-08-12 23:30 (1 kommentar)
Skulle haft några vänner här ikväll, men bestämde att vi istället skulle träffas nere vid stranden och njuta av en av de sista soliga sommarkvällarna. Lite moln och lite småkyligt var det, och en jädra massa mygg, men mysigt ändå. Vi satt och fikade där och pratade massor.

Efter att ha suttit på möte hela eftermiddagen och med en lätt huvudvärk kände jag bara att jag ville ut, ut, ut i friska luften. Nu blev det cykeltur och solnedgång och det var nog just vad jag behövde.

Fortfarande trött fast jag har jobbat en vecka. Jag kan inte vända tillbaka dygnet, det är omöjligt att somna i tid på kvällarna. Jag släpar mej upp och går omkring som en zombie hela dan, men när det borde vara läggdags - *ping* - klarvaken!

Imorgon ska jag förhoppningsvis gå en solig promenad, och sen vakta bästisbarnen på kvällen. Söndag ev. softa hos päronen och kanske träna. Låter väl som en plan?

Bonita!

detsamma. Idag gör jag fisksoppan till lunch. Fast utan saffran. Och jag ska göra EvaPs pesto och ha vitlöksbröd till. så det så.

2011-08-13 11:48:57


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!