Proteintillskott!

Anni 2011-08-13 12:01 (2 kommentarer)
Här satt jag i all trivsamhet och sippade på en kopp hemmagjort te, med citron och honung och mina egna myntablad från balkongen. Mums! Ända tills jag såg något bös som flöt omkring i botten på koppen. Hmmm.... efter nämare undersökning - BLADLÖSS! Kokta, döda och tämligen harmlösa, men ändå! Gulp!

Idag har jag gått över hela balkongen med luskam och hällt såpvatten på allt misstänkt. OK, hellre basilika och chili med en liten bismak av såpa - det är ju åtminstone inte giftigt. Hellre det än små kryp i maten!

Nu blir det en garanterat lusfri sallad till lunch och sen ska jag ner till stranden och försöka fånga lite solsken och låtsas att det fortfarande är sommar!

.jag

smaskigt...eh, not. häromdagen plockade jag en näve krikon. åt tre utan att titta på/i dom, det fjärde bet jag av hälften och såg att det låg det en larv, nästan lika lång som kärnan, inuti, och när jag kollade var det larv i ALLA som var kvar. jag undrar fortfarande hur det var med de första tre.

2011-08-13 16:49:53

Anni

@.jag Som sagt - proteintillskott ;-) Säkert bara nyttigt! Har hört att dom äter larver som godis i exotiska länder. Fast dom kanske är grillade eller nåt?

2011-08-14 00:05:17


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!