fredag

.jag 2011-08-12 12:47 (3 kommentarer)
ja, så har första jobbveckan passerat, det har väl känts rätt okej på det hela taget. lite trist var att chefen kom igår och frågade om inte valpen var stor nog att börja vara hemma snart. det kom från ett lite oväntat håll måste jag säga, och dessutom HATAR jag när folk inte kan tala ur skägget ordentligt. ja, sen visade det sig att någon annan också hade velat ha med sig sin hund och tja, antingen ska ju alla få eller ingen, det fattar ju jag med. och nu lutade det åt ingen. fast jag lyckades, peppar peppar, åtminstone tillfälligt förhandla mig till att bara ha honom på mitt rum. alltså inte följa med till fikarummet på frukost och lunch. ja, är det bara det saken gäller så är det ju inga problem. men det kändes lite olustigt. visst, jag vet att det absolut inte är någon rättighet att ha med sin hund på jobbet, men det är ju mysigt. och dessutom en stressfaktor mindre, vilket känns bra när man är ensam på sin avdelning och inte riktigt kan råda över sina arbetstider. det är ju inte jobbets problem, det vet jag också. men NÅGON lyx kan man väl få vara värd (så länge ingen har någonting emot det).

jag rationaliserade bort min lunch till förmån för viktigt arbete, men nu är jag klar. snart ska jag på massage. ikväll ska vi tävla, och det känns sådär, det har regnat, det ska regna och valpen gillar inte regn. eller rättare sagt, när det regnar så vill han ligga inomhus och mysa, inte vara på en blöt och kall lydnadsplan. så tummar i massor, tack.

AnnA

Tummar och lycka till!

2011-08-12 13:16:19

Anni

Tummar för valpen, på alla sätt och vis! Det låter ju hur mysigt som helst att få ha hunden med på jobbet, det är väl bara en trivselfaktor, om inte nån blir allergisk eller så förstås.

2011-08-12 23:22:40

.jag

tack, det gick JÄTTEBRA igår och vi vann faktiskt klassen :-) hypotummar is the shit!

2011-08-13 16:24:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.