all work and no play

.jag 2011-08-15 19:30 (inga kommentarer)
jamen vad trött jag blir, när man jobbar fan ta mig snudd på VARENDA sekund av sina åtta timmar och ändå inte hinner med. idag skulle jag börja jobba med förberedelser inför två JÄVELREVISIONER nästa vecka, men jag vet inte riktigt när detta skulle ske. så här såg min dag ut idag:

05.25: kommer till jobbet, larmar av, loggar in.
05.30-06.00: går runt i lokalerna och startar utrustning, förbereder analyser, kollar mail.
06.00-08.45: labbar.
08.45-09.00: sorterar dokument från fredagens råvaruleveranser, registrerar inleveranser, svarar på gårdagens mail.
09.00-09.15: fika.
09.15-09.45: möte med redovisningschefen om ett problem i nya affärssystemet som berör oss båda.
09.45-10.00: laddar ner en miljard dokument från intranätet, skriver ut och förbereder nästa möte.
10.00-11.30: möte i en av projektgrupperna, med en kvarts avbrott för att jag måste skena bort till labbet och ta hand om prover som är klara samt sätta igång nästa omgång.
11.30-11.55: tillbaks till labbet, flyttar färdiga prover, kör några snabba analyser, registrerar resultat, rengör utrustning, synkar kalender med en kollega.
11.55-12.20: lunch inklusive snabb kissrunda med valpen.
12.20-14.00: jobbar i affärssystemet, mailar leverantörer, svarar på mail, avslutar dagens samt förbereder morgondagens analyser.
14.00. slutar för dagen.

så när jag skulle kunna peta in revisionsförberedelser i detta vet jag inte riktigt. en annan dag, uppenbarligen.

så fortsatte jag min dag med att åka hem, promenera en timme med valpen, kasta i mig en tallrik müsli och slutligen åka iväg och svettas lite på gymmet. så nu är jag lite trött, faktiskt.

och veckan känns rörig och ostrukturerad. för ett tag sedan gnällde jag över att det inte fanns någon lydnadskurs jag kunde gå med valpen på min klubb, så jag har anmält mig till en kurs hos en annan klubb, men den börjar inte än på ett par veckor. men nu när vi tävlade i fredags och det gick så BRA (yes! svävar fortfarande på moln) så kom det fram en kille som är med i samma klubb och sa att dom var några stycken som brukade träffas och träna ett par gånger i veckan och att jag kunde få vara med där. och mina förra kursledare har sms:at och sagt att de gärna hjälper mig att träna in nya moment. det är bara det att när det såg ut att inte bli någon kurs alls så anmälde jag mig till en nybörjarkurs i agility för att åtminstone ha NÅGON regelbunden aktivitet med valpen. så nu har jag en agilitykurs, en lydnadskurs och två privata/enskilda träningar...eh, det blir mycket. men det löser sig, det känns mest rörigt nu när jag inte riktigt vet vilka dagar det är och hur jag ska kombinera det med min egen träning. och roligt är det ju, och vi BEHÖVER träna med störningar. hemma i trädgården går det ju alltid hur bra som helst, men det är ju inte riktigt samma grej.

jaja. nu ska jag dricka en kopp te och sedan ska vi nog beta av ett avsnitt av "desperate housewives" eller nåt innan det är dags att avsluta dagen.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.