whatever happens

.jag 2011-07-13 20:08 (inga kommentarer)
men jag tror jag blir TOKIG snart, har precis pratat med min mamma i telefon. och hon skulle bara undra om det kommer någon mer "härifrån" på kalaset på lördag, med det menar hon väl gissningsvis någon av mina barn. som är VUXNA. hon kan väl för fan ringa DOM och fråga, istället för att fråga mig. och så undrade hon över "tidsplanen". och jag hade ju så jävla gärna bara velat åka dit på morgonen, vara där några timmar och sedan åka hem igen. även om det är boring att sitta sammanlagt sex timmar i bil på en och samma dag så kunde det vara värt det. men nä, jag orkade inte. så jag sa att vi kommer någon gång på lördagen och åker hem någon gång på söndagen. och då tyckte hon att vi gott kunde åka hemifrån lite tidigare än förra året. förra året körde vi hemifrån vid tio, halv elva, och var alltså framme vid ett-halv två. till ett kalas som var sagt att det skulle börja klockan två. men det var uppenbarligen att komma alldeles för sent. så i år tyckte hon att vi fick se till att komma iväg "mycket tidigare".

jag frågade hur tidsplanen såg ut för övriga syskon i år och ja, min syster hade bestämt att kalaset skulle börja klockan ett, så hon dyker väl upp klockan ett. "och din bror han kommer väl när vi säger att han ska komma", sa mamma. MEN VARFÖR MÅSTE JAG VARA DÄR SÅ JÄVLA LÅNGT I FÖRVÄG DÅ? det här är FAN bara nån jävla demonstrationsgrej från hennes sida. det handlar inte ens om att jag ska vara där och hjälpa till med kalaset, det handlar bara om att hon vill något och jag ska göra som hon vill.


jag blir så JÄVLA trött på det här. och på mig själv som inte orkar ta den här striden. men efter helgen är det åtminstone lugnt fram till jul eller så. bara att bita ihop.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.