oh when the saints

.jag 2011-07-04 18:41 (inga kommentarer)
jag är så sjukt trött att jag skulle kunna somna rätt upp och ner. det beror på att (1) jag är förkyld, inte dyngförkyld men det svider i halsen och spränger i huvudet och allt känns hemskt jobbigt och motigt. igår skulle jag gå och lägga mig tidigt för att sova bort förkylningen, tänkte jag, men då var (2) sovrummet som en bastu och inget tvärdrag i världen hjälpte eftersom det var minst lika varmt ute och dessutom sådär fuktklibbigt och äckligt. mr S är också förkyld, och han låg bredvid och (3) snarkade. och ute var det någon granne som (4) spikade brädor eller nåt. allvarligt, klockan var säkert tio på kvällen och han/hon hamrade som om det inte fanns någon morgondag. sedan blev jag (5) så stressad för att jag inte kunde somna att jag inte kunde somna ens när det blev någorlunda tyst och någorlunda svalt.

på jobbet har det varit hektiskt. för nu är det som att folk börjar inse att hjälp, snart försvinner jag på semester och är inte tillgänglig och kan reda upp saker och ting som jag brukar vara. för jag har sagt det. ring för fan inte mig. jag stänger av telefonen på fredag och sen sätter jag inte på den igen förrän om fyra veckor. det är förstås inte sant, men jag har inte lust att gratisjobba på min semester och jag tycker att min ledighet fan ska respekteras, åtminstone så länge det handlar om saker som folk kan reda ut själva om de bara anstränger sig lite. vilket faktiskt omfattar det mesta.

efter jobbet zombiekörde jag omkring och uträttade ärenden. färg i färgaffären, plaque-off i djuraffären, ytterligare tre olika ställen innan jag hittade kompostgaller. och helvetiskt varmt var det. och trött och förkyld var jag och är jag. nu bakar jag bröd, sedan ska jag förhoppningsvis få sova.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.