lördag

.jag 2011-07-02 19:07 (1 kommentar)
idag är det sjukt varmt och kvavt och luftfuktigheten känns som tusen procent. i förmiddags besökte vi två loppisar och gjorde en del fynd. när vi kom hem satte jag mig i trädgården och läste ett par timmar, så började det åska och jag gick in eftersom S-hunden är rädd för åska. och då kändes det som att det var tio grader svalare inomhus, så inomhus fick det bli. fast det blev inte mycket med det där åskvädret och nu skiner solen igen. tyvärr, nästan, för det är så tryckande och klibbigt.

igår var jag på ett body pump-pass för första gången på nya träningsstället. jag har kört rätt mycket body pump i perioder, men nu var det rätt längesen så jag tog pyttelite vikter och det var lite som när mia skäringers karaktär var på gym i "solsidan", en massa tuffa människor i trikåer som liksom peppflåsade igång sig själva innan de lassade på mängder på sina skivstänger. "jag har inte tränat på tre veckor så jag kör med flugvikter idag" var det en som sa, och hon hade säkert dubbelt så mycket på stången som jag.

men jag är i alla fall nöjd med att jag kan köra med mina minivikter utan att skämmas eller bry mig om vad andra tycker. det enda som var lite pinsamt var att jag lyckades få tag på världens trögaste klämmor till vikterna, så jag höll på att aldrig få av dom, det måste vara någon speciell teknik som jag är obekant med eller så är jag osedvanligt klen i händerna. det kändes ju lite pinsamt när alla andra bytte sina vikter på nolltid och jag satt och liksom fick ta i med båda händerna för att överhuvudtaget kunna rubba den där klämman.

och jobbigt var det, kan jag ju säga. när jag duschade efteråt orkade jag knappt lyfta armarna och schamponera håret och idag har jag sån träningsvärk att jag knappt kan gå.

fast det känns ju liksom bra då. nu ska jag snart äta grillat (rester från igår) och dricka vin.



Malena3

Bravo! Och kul att läsa, ska själv försöka komma iväg till body pump inom de närmsta dagarna!

2011-07-04 13:54:20


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.