måndag...eller?

.jag 2011-06-07 07:53 (1 kommentar)
fast nej, det är ju tisdag, och vad som kändes som Världens Längsta Ledighet har tagit slut oroväckande fort och jag vill ha mer.

det har varit bra dagar. det blev även en dålig dag med bråk och tjafs och jobbiga tankar; ingen kan ta fel på varann som vi, som lars winnerbäck skulle ha sagt. men det ordnade upp sig och vågskålen tippade tillbaks till det bra igen. och vi har arbetat med växthuset, slitit och svettats och det blir nog bra så småningom även om jag inte riktigt kan se hur det kommer att bli när det blir färdigt.

idag ska vi ha personalaktivitet efter jobbet. köra gocart och äta en bit. nu tycker jag inte det är speciellt kul att köra gocart, och det är ännu mindre intressant att sitta och titta på när andra kör. så jag funderar på att skippa det helt och hållet faktiskt. det känns nästan lite osolidariskt, när nu jobbet faktiskt anstränger sig och fixar såna här grejer, jag har jobbat på ställen där man aldrig fick göra sånt här. men jag är nog lite trött på mitt jobb ändå, eller kanske inte på jobbet men på folk. jag vill hellre åka hem och klippa gräset. rensa i trädgårdslandet. träna med valpen. baka bröd. läsa klart min deckare. det finns tusen saker jag hellre vill göra faktiskt, än att sitta och titta på när vuxna karlar leker att de är med i paris-dakar-rallyt, been there, seen that.

och så ska jag gå till banken och flytta över 75 tusen spänn till ett annat konto. så mycket kostar det nämligen att byta värmesystem och det är värt varenda krona, men FAN VAD MYCKET PENGAR det är.

AnnA

Skippa det med gott samvete. Du brukar följa med, så någon gång kan man faktiskt sätta sig själv först. Och så vill jag ge tummen upp för att du ska flytta pengar. Att inte behöva låna, det är fina grejer det :)

2011-06-07 08:39:24


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.