äntligen

.jag 2011-06-10 18:53 (1 kommentar)
fredag kväll och jag är slut som människa. den här veckan har varit rent överjävlig, jag har jobbat som ett AS, verkligen. stressat och haft tiotusen bollar i luften precis hela tiden. så idag hade jag massagetid precis efter jobbet, och tio minuter innan jag skulle gå ringde chefen och kom med det där frågepåståendet som man verkligen inte vill höra en fredag eftermiddag: "du är kvar ett tag till, eller?"

jag sa att jag hade massagetid, och han sa att han skulle komma ner till mig, snabbt. sen blev det ju inte så snabbt ändå, för det var mycket och rätt krångliga saker, fast roliga ändå, liksom detektivarbete på hög nivå, ledtrådar som ska pusslas ihop som värsta deckarnöten, jag tror faktiskt att jag skulle ha blivit en jättebra polis. alltså en utredare, inte en som går på stan och plockar fyllon.
men hur det nu var så blev min hjärna helt blockerad av pågående och ackumulerad stress och klockan bara tickade på. så jag sa att i så fall fick jag komma tillbaks efter massagen och fortsätta dra i detta, men då kunde inte ens chefen med att säga annat än att det kunde vänta till måndag. TACK. eller nåt. sedan fick jag köra som en biltjuv genom stan, och idag är det student så det gick ju sådär, och hitta parkeringsplats i skuggan eftersom valpen var med, och sedan spurta in på massagen som ett speedat vrak. sällan har en massage varit mer välbehövlig än idag.

och sedan åkte jag och fikade med N och D och lille A, och sedan åkte vi till en glassfabrik och handlade billig glass som bara har lite skönhetsfel. och nu är jag hemma och ska slänga mig i duschen, sedan ett glas vin och lite mat och sedan...somnar jag förmodligen på soffan innan det ens är mörkt. men så får det bli.

Bonita!

hoppas du får en fin helg. <3

2011-06-10 19:34:56


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.