dagsläget

.jag 2011-06-03 18:09 (3 kommentarer)
jamen nu har det varit två lata fina dagar och dom kom ju precis i rätt tid faktiskt, för jag är trött och sliten, för det har varit en helvetesvinter och en helvetesvår i år, jag känner mig faktiskt rätt trött på mitt jobb. inte så att jag skulle vilja ha ett annat, bara en paus. som nu.

två lata fina dagar och SÅ TRE TILL KVAR, det är fan fina grejer. och det är varmt ute, himlen är blå och vi har börjat bygga på vårt växthus. vilket i sin tur medför att högen med virke som har blockerat halva carporten sen i höstas försvinner, fönstren som har stått i uthuset och tagit upp en massa plats sen vi tömde mr S' hus förra sommaren försvinner, pallen med tegel som har blockerat andra halvan av carporten lika länge försvinner. mer plats och ordning och reda, då blir jag nöjd. igår tittade jag lite på ett program som handlade om människor som inte kunde slänga saker. som bodde i råttbon med grejer upp till taket och allting travat huller om buller och smutsigt och stökigt och odiskat överallt och inte en tom yta någonstans. jag fick fan ont i magen av att se det. inte för att jag är någon superpedant, men jag står verkligen inte ut med att det är saker överallt. därför har de här högarna med virke, tegel och gamla fönster tärt lite på mig, men nu har det äntligen börjat rulla.


och vi jobbar på med det och pausar och dricker kaffe och läser och löser korsord, vi grillar och dricker vin, unnar oss att vara lata, prioriterar att hångla, har det helt enkelt väldigt bra.

Dorizzz

:)

2011-06-03 18:13:15

Bonita!

<3 <3

2011-06-03 19:39:21

ikapiika

vad härligt det låter!! Väl unt.

2011-06-05 10:07:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.