they played creole

.jag 2011-05-31 07:38 (4 kommentarer)
idag är jag på dåligt humör. eller det började redan igår på jobbet. jag hatar när man håller på med saker och så kommer folk hela tiden och TJATAR "när är det klart?", "är det klart snart?" "är det klart nu då?", "nu då?" "när tror du att det kan bli klart?" och så vidare, som om någonting skulle gå fortare för det, eller som att jag gick och drog ut på att slutföra saker bara för skojs skull. när jag jobbar som ett jävla as hela tiden och fan i mig har en hel bollfabrik i luften nästan jämt.
så igår när jag fått "när är det klart"-frågan en gång för mycket så mailade jag min chef och logistikchefen och produktionsledaren och a. berättade att det tar en och en halv arbetsdag att slutföra alla analyser (inget nytt), b. påminde om att det är sagt att det ska gå minst två arbetsdagar mellan tillverkning och utlastning (inget nytt), c. undrade när lördag och söndag började räknas som arbetsdagar eftersom jag idag, måndag, fått ett antal förfrågningar om saker som tillverkades i fredags och som det stod en bil och väntade på att få bli lastad idag, måndag, och d. upplyste om att det är JÄVLIGT IRRITERANDE (fast i lite mildare ordalag) att hela tiden bli avbruten i sitt arbete med frågor om när saker är klara, att jag jobbar så fort jag kan och alltid prioriterar detta men analyserna tar den tid det tar och det är inget jag kan påverka. och dessutom har jag bara två händer och har fått en jävla massa mer att göra i år, plus bara 50 % i assistans när jag tidigare haft 100 % (inte heller något nytt). avslutade med att jag vill ha klarhet i vad som egentligen gäller med leveranstiderna så att man kan lägga upp jobbet på bästa sätt.

och så när jag kom i morse så hade jag inte fått ETT ENDA SVAR på detta, och det gjorde mig ännu mer förbannad, precis som att mina problem inte räknas. och sen när jag kom ut i ena labbet så hade någon lånat MIN analysvåg, det är helt okej men lämna den för fan inte helt nersölad! och sen när jag kom ut i andra labbet så såg det ut som ett bombnedslag på MIN arbetsplats, använd den gärna när jag inte är där men plocka för fan undan dina grejer och torka upp ditt spill, idiot!

ja, sådär har min dag börjat. med städning efter andra, plus att jag bara vräkte ut en massa kvarlämnade grejer, modell tvättstugekonflikt. ett tv-program som "grannfejden" fast på arbetsplatser hade lätt kunnat spelats in här och nu.

AnnA

Amen, fy fan vad irriterad man blir!

2011-05-31 08:51:06

Molly2

Känner igen det där med folk som tjatar. Om de lät bli skulle man ju hinna jobba mer och får det klart tidigare!!

2011-05-31 15:31:29

crackgrrrl

Jag hatar folk som ringer och avbryter en nar man jobbar, ringer och tjatar nar man ar pa vag for att traffa dem etc etc, med fragor som "ar det fardigt snart?", "kommer du snart" osv. Allt skulle ju ga dubbelt sa fort (nastan) om de inte ringde och tjafsade varannan minut. Kom just att tanka pa min chef pa PR-firman... hu.

2011-05-31 15:35:42

Morris

Nej men folk är ju tamejfan helt efter.
Oerhört tröttsamt.
Hang in there! Kram.

2011-05-31 23:32:08


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.