Barndop och hälta

AnnA 2011-05-30 13:20 (inga kommentarer)
En trevlig samvaro avklarades igår på dagen. En nöjd och söt flicka fick sina namn och vi fick en stund med en lite annorlunda präst. Han sjöng hellre än bra och läste citat ur boken barn skriver till gud :)

Efteråt fick vi smörgåstårta och vin för de som ville. Sen blev det kaffe och tårta och oj, vad mätta vi blev. Väl hemma blev eftermiddagen ganska stillsam. Ingen trädgård eller storstädning här inte...

Lillebror blev sämre igår på kvällspromenaden. Rätt vad det var, så vägrade han att gå över huvud taget. Sambon fick gå hem och hämta bilen, så nu är ny veterinärstid bokad. Han går inte "rent" med höger bak. Antingen är det lederna som spökar igen eller borrelia? Oavsett vad, så ska vi baske mig ha reda på vad som felas. Imorgon får det bli röntgen och blodprover.

Själv har jag en infektion i näsan igen. Den har varit där mer eller mindre en vecka nu. Och igår kväll var ett riktigt bottennapp. Frös och mådde pyton. Idag är det helt normalt igen. Känner igen detta nu och ser samband med var jag befinner mig i mina cykler på tabletterna. Märkligt. Tröttheten har gett med sig och jag har inte haft eftermiddagskoma de sista dagarna. Skönt.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007