En arbetsdag

AnnA 2011-05-27 09:14 (2 kommentarer)
och sen helg. Yey!
En mellanvecka känns det som. Inte allt för mycket att göra på jobbet och inget uppbokat på kvällarna. Igår kväll gick det att promenera i vanlig fart med Lillbebror. Skönt.

Det har varit lite synd om Lillebror. I början av veckan hade han en fästing på sin ädlare del. Han hade helt sonika bara satt sig under morgonpromenaden och ville knappt gå hem. Tror sjutton att det var obehagligt. Väl hemma lät han mig undersöka och plocka bort den. Han är ganska klok, Lillebror. I vanliga fall gillar han inte när man ska greja med svansen eller bakre partiet. Men om han har fått en taggig gren som trasslat in sig i pälsen eller nåt annat som gör ont, då fattar han att han får hjälp och blir alldeles stilla. Sötnosen.

Han har dock varit lite stel i bakbenet under veckan men det blir bättre för varje dag. Han är redan behandlad med Frontline, så jag hoppas vi slipper allt för många av de äckliga krypen i sommar.

I morgon blir det förhoppningsvis lite städning och trädgårdsarbete. Håller tummarna för lite bättre väder framöver. Det har regnat och blåst i stort sett hela veckan.

Nu ska jag hämta en kopp kaffe och klura ut hur jag ska skicka ett otympligt paket till Singapore.

Dorizzz

Lilla L har fått två fästingar sedan det blev varmt. :/ Man kan inte behandla barn med frontline kanske???

2011-05-29 12:39:02

AnnA

@Dorizzz, nä bara för hundar :) Tyvärr har han blivit sämre igen, så nu blir det veterinären imorgon. 3.e gången på en månad :/

2011-05-29 18:37:05


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007