yet another

.jag 2011-05-09 11:45 (1 kommentar)
jag tycker jag börjar var och varannan text med orden "och så var det måndag igen". vilket kan tolkas som att veckorna går sjukt fort, alternativt att jag har väldigt lite annat att skriva om. eller en kombination kanske, jag vet inte.

helgen gick i ett nafs. lördagen blev jättetrevlig trots att jag varit så opeppad innan. men det var kul och det gick bra och jag fick beröm för min insats som lagledare, så det känns väl helt okej. även om det hade varit roligare att få vara med själv.
igår grejade jag i trädgården på förmiddagen och var på kurs med valpen på eftermiddagen. och tja, sen var det ju inte så mycket kvar av helgen direkt. kursen gick hyfsat och tränaren tycker att jag ska börja tävla snart. och jag känner väl lite sådär inför det. jag gillar väl utmaningar (till en viss gräns åtminstone), men jag är inte direkt någon tävlingsmänniska. och nästan alla som tävlar lydnad har någon form av bruksras, och om man (som jag) inte har det så känns det som att man får ögonen på sig och kraven blir så mycket högre för att man måste bevisa att man är minst lika bra som alla andra. inbillar jag mig i alla fall.
fast om någon hade sagt till mig när jag var låt oss säga i trettioårsåldern att jag några år senare skulle börja löpträna och vara med i både tjejmilen och göteborgsvarvet och andra lopp, då hade jag förmodligen skrattat ihjäl mig och sagt att det verkligen inte var min grej. men sedan blev det ju ändå min grej. och då tycker jag att man kan ju gott prova något nytt, för tänk om det också blir ens grej liksom, när nu ens kropp inte riktigt vill hänga med i alla ens grejer. ja ja, vi får väl se var det hela landar någonstans.


i övrigt skiner solen och potatislandet är färdiggrävt och ogräset närmast de gnälliga grannarnas tomt är bortrensat. idag ska jag så squash- och gurkfrön, jättesent känns det som men förra året klantade jag mig och satte ut mina förgrodda och avhärdade plantor i pallkragar och lade glasrutor på, do not try this at home, åtminstone inte i värsta söderläget för det blev som en bastu och alla plantorna dog jämmerdöden på ingen tid alls, de torkade inte utan blev snarare kokta. så jag chansade och sådde om direkt på friland och det blev ju skörd av det med, så det ska väl ordna sig i år också.

nu ska jag skriva lite tråkiga jobbmail.

Dorizzz

Hoho förra året dog mina plantor övergödningsdöden. Hur ä dä möjligt???

2011-05-10 12:03:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.