Fin helg

Corn 2011-04-17 10:40 (1 kommentar)
Sist jag var ute kände jag mig tråkig, rastlös och nerklädd och ofixad och bara helt OFF och i fel sammanhang. MEN: i fredags, direkt efter nio timmars kvällsjobb, gick jag ut med en kompis som fyllde år. I noppig beatles-t-shirt och kofta och ofixad som tusan, helt inriktad på att sitta på krogen och dricka öl och prata med min vän.

Och så blev det. Men det blev mer, det var så himla trevligt och bra och ALLA människor var så trevliga och avslappnade. Det var så att när man stod i toalettkön så gav tjejer varann komplimanger, lät andra gå före och så vidare.
Och jag hade köpt tårtljus, såna där i form av siffror, som egentligen är till barn, men jag köpte en tvåa OCH en åtta och så tände vi dem där på krogen för min 28-årsfyllande vän.

Jag vet inte om det var för att det var fredag, eller för att vi var på ett icke-dansställe, där folket var lite äldre än cirka 20, men jag kände mig så himla avslappnad och fin och glad. Jag drack två glas vin och sen en massa vatten och cola och fick lite välbehövliga komplimanger. Åh, vad ytligt och fjantigt, men det kändes skönt efteråt. Att jag inte har blivit helt osynlig vilket jag lite har gått och känt här under våren och bara känt mig grå och ålderskrisig. Så jävla gött. Jag vet att jag är ytlig och knäpp nu men det var fint att gå ut, få lite glada leenden och få höra bra saker och sen gå hem och känna sig lite fin.

Sen tog vi en svarttaxi hem, det var två fjuniga artonåringar i en trång BMW som agerade taxi, och vi drack te och pratade och somnade vid fyra.

Och sen sa helgen swisch, vi åt en massa isterband och tittade lite på tv och sen somnade vi gott. Och snart ska jag in till stan för ett kvällspass.
Det har varit en fin helg, även om dden blev kort.

Anni

Låter fint! Avslappnat är bra!

2011-04-17 17:08:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.