menvadfan

.jag 2011-04-05 13:26 (3 kommentarer)
idag när jag satt och åt lunch så var det en tjej som jobbar på ekonomiavdelningen som påpekade att mitt hår är "längre på ovansidan och kortare under". det kom väl inte som någon direkt överraskning för mig eftersom det är jag själv som har klippt mig på det viset, men jag höll med om att hennes iakttagelse var korrekt. "men varför har du det så?" undrade hon med betoning på varför, och det tycker jag väl faktiskt är min ensak, men eftersom jag är väluppfostrad så svarade jag nåt om att mitt hår är så tjockt att det känns som att ha mössa på sig om jag inte antingen har det jättekort eller gör så här. "ja, men man kan ju faktiskt tunna ut hela håret", menade hon på och jag bara "jo, jag vet, men jag vill ha det så här" och hon: "har du klippt dig själv"? och när jag sa ja, "ja, du vet kanske att det finns särskilda saxar så man kan tunna ut hela håret".

okej, det här var kanske bara ett så kallat gott råd i största välmening, men allvarligt, jag blev skitprovocerad. vad FAN har hon med mitt hår och min frisyr att göra, jag har väl för fan inte bett om hennes jävla åsikt. sånt här hände på HÖGSTADIET, att man fick förklara och försvara varför man inte ville se ut si eller så, men om man är 42 år så borde man väl få ha precis vilken frisyr man vill utan att behöva ställas till svars inför alla i lunchrummet.

nu blev jag på riktigt dåligt humör. FUCK!

Tintomara2

Det är ju bara så dålig stil att över huvud taget kommentera hur folk ser ut, undantagandes nån enstaka kommentar om ny frisyr (alltid positiv, annars håller man tyst) eller plagg. Förstår att du blev provocerad och arg.
alla ska få se ut som de vill, och alla är inte intresserada av mode eller smink och sånt. Vad man gör och säger måste ju ändå vara både viktgare och intressantare än hur man ser ut!

2011-04-05 13:49:25

Bonita!

Instämmer med föregående talare.

2011-04-05 13:52:11

Dorizzz

Grrr

2011-04-05 20:37:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.