måndag

.jag 2011-04-04 06:21 (inga kommentarer)
swosch, så var den helgen förbi och nu sitter jag på jobbet och känner mig lite...tom. vi passade lille A från lördag till söndag, och det gick bra och var kul, men det går ju inte precis att göra någonting annat under tiden, han får 100 % uppmärksamhet. och det tar ju lite på krafterna när man inte är van.


i lördags steg jag upp jättetidigt och åkte på spårkurs med valpen. det är en nybörjarkurs, men tyvärr är den inte särskilt kul. förra gången, som var den första, så var det bara jag som kom, då blev jag fullkomligt överöst med information om allt man skulle göra och tänka på, och även om jag förklarade flera gågner att jag absolut inte har några som helst ambitioner att tävla utan bara vill göra det här för att aktivera valpen, så var det ändå det allting gick ut på, tävla alltså. och visst, jag kan väl stå snällt och lyssna på när andra berättar om sina erfarenheter i elitklass, men det är ju kanske inte riktigt därför jag går på kurs.

den här gången var det också bara jag som kom. då hade kursledarna på egen hand raggat upp några andra spårintresserade, så att vi skulle vara en grupp. tanken var ju god, men de övriga deltagarna var samtliga gamla bruksrävar som hållit på i hundra år. och alla, precis alla, skulle komma med tips och råd till nybörjaren. och jag har lite svårt att känna mig bekväm i såna situationer. jag tar gärna emot tips och råd från erfarna människor, det är inte det, men det blir så konstigt när alla kan supermycket och jag är den enda som (nästan) inte kan någonting, det hade ju känts bättre om det varit någon mer som varit lite grön. när det är så här så känner jag mig som om jag är enda barnet i ett vuxensällskap och jag gillar det inte alls, jag är väl för fan också vuxen.
men men. det är bara tre gånger till och det får jag väl stå ut med. och kanske blir det bättre nästa gång, annars är det väl bara att bita ihop och uthärda.

och sen var det hem och så kom lille A och stannade till igår eftermiddag och sedan var mr S och jag ute och grejade lite i trädgården, men vi var rätt trötta och sedan skulle det lagas mat och sotas panna och hängas tvätt och sedan var helgen plötsligt slut. det känns lite snopet. futtigt liksom.

jag hoppas det här blir en hyfsat lugn vecka. eftersom jag fick kortsisonsprutor i foten i torsdags och fortfarande känner av det lite, så blir det ingen träning ikväll. istället ska jag nog plantera tomatfrön och kanske räfsa lite i gräsmattan. japp, så får det bli.








Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.