fredag eftermiddag

.jag 2011-03-11 14:53 (4 kommentarer)
när man har jobbat över varje dag i flera veckor kanske man kan få åka hem i vanlig tid på fredagen åtminstone. men nej, jag är inne och knaprar lite på övertidskontot idag också. men nu sitter jag åtminstone här och försöker planera för vilka grejer som jag ska börja med direkt på måndag morgon och vilka som eventuellt kan vänta till kanske måndag förmiddag, så något slut finns det väl även på den här dagen.
och så känns det sjukt att jag sitter helt själv på jobbet just nu för så himla mycket är ju ändå inte klockan. jag har visserligen jobbat mer än 8 timmar, men jag börjar 05.30 och de andra börjar klockan 8. men de har kompat ut hela högen. jag har en kompbank som snart sprängs, men inte tid att vara ledig. surt.

har bokat ett spinningpass klockan 17 ikväll och jag är SÅ SJUKT opeppad och vill helst av allt inte gå dit överhuvudtaget. dels är jag trött som fan, dels är jag ur balans rent allmänt och dels är han som har passet så otroligt klämkäck och vill vara PERSONLIG och liksom ha en dialog med alla som är med. typ tjoa "vad tycker du, .jag, det ser bra ut, känns det inte OTROLIGT bra?" ibland kan sånt vara lite kul med vissa personer, dock inte den här, han är liksom för mycket och för på, i vanliga fall kan man väl stå , men just nu känns det BARA jobbigt, kan man inte bara få hålla käften och träna liksom?

men jag missade spinningen i onsdags för att bilen var på service och det tog hundra år att åka buss till verkstan och hämta den. så går det när man flyttar ut på landet! så även om jag är helt motvillig till att åka och träna så tänker jag TVINGA dit mig ändå, för att kompensera det. och jag kan behöva en endorfin eller två känner jag.

och min jävla fot gör ont och blir fan aldrig bättre, det är kanske dags för en kortisonspruta igen. men ortopeden var fullbokad i hundra år framåt, så de ska skicka en kallelse någon gång. jag får en känsla av att de har stoppat min journal underst i en hög någonstans, för det var rätt längesen jag blev lovad detta. och då måste man börja ringa och jaga och jag ooooorkar inte det.

men nu ska jag slänga ihop de sista pappershögarna till en jättehög och förtränga att den finns. sedan: hemåt.

AnnA

Och när man inte hinner jobba över så mycket för att barn och hundar väntar hemma, då får man ta lördagen till hjälp :/

2011-03-11 15:03:42

Dorizzz

Huuu. Jag har ringt jagat och bokar och varit på läkarbesök och de lyckas ändp bara lägg ain FEL remiss och på 1½ vecka har tre remisser gått iväg för AXELN och ingeting för fötterna. Jag var hos läkaren i onsdags och såg honom i ögonen och sa att jag behöver en remiss för fötterna nu. Han frågar om jag vill ha en till podiatry också, nej tack de kan inget göra.
Dagen efter ringer de från sjukgymnastiken och säger att de fått en till för axeln!!!!!
Men-dra-åt-helvete!!!!!
Man skulle ha privat sjukvård när man har kroniska problem och värk. det här går ju inte!!!
:/
Så kram alltså.

2011-03-11 19:34:01

Anni

Det är nåt skumt när det är så mycket och bara du jobbar över. Varför kan alla dom andra dra en fredag? Tar du för stor börda för att du är mest plikttrogen? Dags att sätta gränser? Bara en undran - jag är själv en sån där som ställer upp för mycket.

2011-03-11 22:09:06

.jag

@Anni: vi jobbar inte på samma avdelning, utan sitter bara i samma lokaler. så vi har inte samma arbetsuppgifter och inte samma chef, även om vi ofta - även av mig - blir hopklumpade som en arbetsgrupp.

2011-03-12 15:36:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.