we are satan's people

.jag 2011-03-10 18:34 (2 kommentarer)
men alltså, jag är så trött. så sjukt jävla trött att ingenting känns riktigt roligt. det enda jag vill är att sova, länge, och vakna utvilad, men nätterna är sönderhackade och uppstyckade till någon timme här och där så det blir ingenting med den saken.

vi har pratat och rett ut ett och annat som behövde redas ut. det känns bra. men jag är så trött. har ingen ork. orkar inte umgås, orkar inte vara trevlig, har inte tålamod med någonting. det känns som att hela jag är färdig att explodera vilken sekund som helst.

och jag har fan jobbat RÖVEN av mig med att lösa ett jobbproblem i det nya affärssystemet, kravspecifikationer som jag har skapat med utgångspunkt från europeisk standard underkänner analysvärden som inte alls ska underkännas. och de som kan någonting om standarden säger: jamen det där måste ju bero på affärssystemet, det är din bit, det får du reda ut. och de som vet någonting om affärssystemet säger: jamen vi vet ingenting om kravspecifikationer, det måste vara där felet ligger. och som jag har hållt på. skapat nya versioner, testat att lägga in parametrar i olika ordning och på olika sätt, uppdaterat, testat igen och igen och igen, men nä, det vill inte funka. jag har ringt gud och halva världen för att ta reda på vem som kan tänkas veta någonting om det här, men ingen vet. plus att jag har haft mer än fullt upp med mina vanliga arbetsuppgifter, har sprungit som en råtta mellan olika stationer och mitt rum, ringt och mailat och hållt på, jag har jobbat över varje dag de senaste två veckorna och ändå har jag massor massor massor av akutjobb som ändå bara blir liggande eftersom det hela tiden dyker upp grejer som är ännu mer akuta. och en stackars kille som dyker upp ungefär varannan vecka för att hjälpa oss igång med den nya produktionslinjen, honom får jag liksom avspisa gång på gång med att kan vi ta det där nästa gång du kommer, då har jag säkert mer tid. yeah, right.

men idag hade i alla fall någon programmerare grävt sig djupt ner i affärssystemkoden och hittat någonting märkligt där. jag fick det förklarat för mig, och det verkar rimligt att det har blivit som det har blivit. och nu ska det förhoppningsvis vara åtgärdat, tyvärr hann jag inte testa innan jag åkte hem idag, men imorgon kanske jag kan börja jobba på allvar i det nya systemet då. fast alla kravspecifikationer måste göras om och alla analysvärden för de senaste veckorna måste tas bort och läggas in på nytt. det känns väl som en rätt mastig uppgift att avsluta veckan med, men det måste ju göras.


och jag drömmer lite om att någon bara skulle kunna klappa mig lite på axeln och säga: det gör inget att du råkade brusade upp innan, jag förstår att du är trött och irriterad just nu, du ska se att det blir bättre snart. men I HELVETE HELLER att det kommer att hända.


Bonita!

omtänker <3

2011-03-10 18:43:22

Moot

KRAM

2011-03-10 20:28:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.