tisdag

.jag 2011-03-15 18:21 (2 kommentarer)
jamen det är mest jobb, jobb och jobb just nu. idag har jag jobbat som ett as i tio bistra timmar, sedan åkte jag hem och bakade bröd. eller satte deg på jäsning rättare sagt, själva bakningen återstår fortfarande. jag har lagat mat och diskat och tränat med valpen. och nu är jag milt sagt trött.

men jag är på väg upp ur svackan nu, känner jag. vi har varit sams i många dagar och vi har pratat och rett ut och sådär, det är inte längre nattsvart och jobbigt och se fel i allt och missförstå allt och och väga varje ord på guldvåg för att det inte ska bli nya missförstånd, och så blir det ÄNDÅ.
men det känns som att vi har lagt det där bakom oss nu och går vidare, och allt är som det brukar vara, fint och varmt och vackert fastän det bara är tråktisdag och långt till helg och långt till lön.

ja, men det var väl i stort sett allt. eller det finns säkert mer, men hjärnan känns rätt urblåst just nu, så det blir inte mer än så.

Anni

Bra att det är bra hemma i alla fall, det är en grund när jobbet kör ihop sej. Inte konstigt att du är trött förresten, det låter som en maratondag!

2011-03-15 19:12:45

Bonita!

på väg ur svackan låter skönt. Bra det.
Fast vänta nu..bröd sa du... nån sa att jag skulle belöna mig efter gymet. Inte mig emot. Min belöning blir ett par mackor av ditt bröd. Im on my way.

2011-03-15 19:53:43


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.