Tar det aldrig slut?

Jazzie 2011-03-04 11:38 (3 kommentarer)
Vi har så sjukt mycket grejer och alldeles för lite ställen att stoppa dem. Jag är i desperat behov att få mina 3 klädkammare möblerade. Säger man så? Möblerade. Nej, man säger nog inredda. Jag är i desperat behov att få mina 3 klädkammare inredda. Men två av dem kan vi absolut inte göra något åt förrän övervåningen är besiktigade. Och den tredje ska nog inredas lite beroende på hur de två där uppe blir. Så vi sitter lite i en rävsax just nu.

Ta det lugnt, det har ju bara gått en vecka, kanske någon tänker nu.
Ja, jo, visst. Men lägg på 7 månader inneboende med flyttkartonger utmed väggarna så kankse man förstår min desperation. Jag behöver känna lite ordning. Nu är jag dessutom nere på de där svåra kartongerna, säckarna och lösa grejerna. De där som alltid är svåra att bestämma vart de hör hemma. Hade vi haft en vind eller källare hade hälften stuvats in där för att sen aldrig göras något åt. Nu har vi ingen vind eller källare och att börja belamra garaget innan vi har bestämt hur vi ska ha det där är inte läge.

Släng skiten, tänker jag. Samtidigt, vi har slängt väldigt mycket. En del saker som vi nu ångrar. Och jag vill inte bara slänga för att jag är trött på skiten och inte riktigt vet vart jag ska göra av sakerna. Men jag vill komma på plats. Jag vill frigöra ytor. Jag vill stuva och stoppa undan. Jag gör lite hela tiden, men det känns som det inte minskar.

Imorgon är det stort ettårskalas. Och jag är så arg på mig själv. I så många månader har jag bott med mamma och pappa i min direkta närhet. Jag har haft alla möjligheter att förbereda inför det här. Och jag har. Jag har bakat bullar som ligger i frysen. Men jag har ju bakat alldeles för få!! Det är ju inte så att jag inte vetat precis hur många jag har tänkt att bjuda in. Det verkar som om jag inte kan räkna. Så nu står jag här och måste försöka få tid till att baka bullar och så är det ju tårtorna som ska göras iordning idag. Ju mer jag får i ordning idag, desto bättre dag blir det imorgon.

Kom igen Jazz, make it work.

AnnA

Kompa med lite köpta kakor till de hembakta tårtorna och bullarna för att spara tid och inte bli helt stressad?

2011-03-04 11:57:00

Jazzie

@AnnA; Äh, kakorna och havrekulorna är redan gjorda. Bullarna är ju bakade... men för få. Så det är bara att banna sig själv och bita ihop och baka ihop de där bullarna som fattas.

2011-03-04 14:46:50

Dorizzz

Haha. Jag känner igen mig.

2011-03-04 23:16:51


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte