being in a trance

.jag 2011-02-25 07:37 (2 kommentarer)
äntligen fredag, den här jobbveckan har varit ett rent helvete. den här också, jag tycker det är många helvetesveckor på rad nu. när jag kom till jobbet i morse och kollade mailen så höll jag på att börja gråta. seriöst alltså, jag bara kände att näe, snart ORKAR jag inte mer. jag får ingenting att fungera, jag fattar inte hur jag ska göra, jag fattar inte vad jag gör för fel och när jag mailar och ber om hjälp får jag till svar att "det där klarar du nog själv". jamen TACK SOM FAN för ingenting då.
och dagarna bara tickar på och ingenting blir klart och vi skulle ha varit igång med produktionen för två veckor sen, men det är vi inte. vilket innebär att skiftgången kommer att börja tidigare än vanligt, och när skiftet väl börjat så är det liksom bara att växla upp och köra på, för då finns det inte tid till något annat. och utöver detta så måste jag dra i en massa projekt kring den nya produktionslinjen som ska vara igång om en månad och där INGENTING är klart än. och utöver det fick jag i uppdrag att ta fram och hålla i en utbildning för produktionspersonalen som handlar om en del av det nya affärssystemet som jag fan inte kan SJÄLV än. lyckat. eller kanske inte.

i eftermiddag ska jag och C ha videokonferens med de som håller i affärssystemsutbildningen. för det påstås att nu ska allt vara klart för att köra igång produktionen i full drift på måndag. och det är det ju inte. det påstås också att alla lösa trådar ska knytas fast idag. och det tror jag vad jag vill om.

men idag är det lön och efter jobbet ska jag och mr S gå på bokrea. eftersom jag slutar tidigare än vad han gör så ska jag först gå en riktig långpromenad med valpen, i solen som förhoppningsvis skiner i eftermiddag också. fan, jag är så trött på den här vintern. det enda jag vill ha just nu är plusgrader, nattsömn och lite lugn och ro. det kan väl fan inte vara för mycket begärt?

Morris

Nej, det är inte för mycket begärt.
Den här vintern kan ta sig i äset om du frågar mig!
Önskar dig solsken, sömn och lugn hela helgen!

2011-02-25 08:54:29

Moot

Hoppas helgen blir bättre!!

2011-02-25 17:27:16


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.