en dag

.jag 2011-02-23 14:04 (1 kommentar)
en dag i nya affärssystemets tecken och seriöst, jag håller på att bli TOKIG för det är så många saker som jag NÄSTAN men inte riktigt förstår. alla register ser exakt likadana ut, men är det inte och det gäller verkligen att hålla tungan rätt i mun och ha koll på var man egentligen är.

och så tycker jag det är USELT av företaget som håller i utbildningen, att de skriver i en instruktion att "gå dit och dit och i fältet si och så finns den och den informationen" och man HITTAR inte det fältet. efter en halv dags cirklande mellan olika register så mailade jag dem och undrade om jag det var jag som var blind. nej, då visade det sig att det fältet visst inte fanns än. jamen då kan man väl för fan inte skriva en instruktion som om det fanns. åh, vad trött jag blir.


och så kom en kollega som jag har jagat sedan slutet av förra veckan för att han ska ge mig lite grejer jag behöver, och han var "nästan" klar, vilket han borde ha varit för längesen. och tidigare har jag skickat ett mail där jag supertydligt har förklarat att "den här informationen måste finnas med", och så kollade jag på lite av det han gjort och då var den väl för fan INTE med. och så påstod han att han inte fått någon information om detta, vilket jag i och för sig rätt snabbt överbevisade honom om, och då blev HAN sur på mig för att han var tvungen att göra om sitt jobb, men det är väl inte MITT fel att han inte orkar läsa sina mail? TRÖTT.

och så lite Z på det. ibland tror jag inte att hon har NÅGOT eget liv, för det finns liksom ingen hejd på hur hon fixar och donar för att få plats i mitt. nyss berättade hon att en av hennes bekanta skulle åka och träna med sina hundar i helgen för en tjej som jag har gått kurs för, så om jag inte hade något för mig i helgen så kunde jag åka dit och titta (hon skulle inte själv dit utan ville bara tipsa mig). jag sa (vänligt) att jag inte var intresserad av att stå ute i skogen i minusgrader och titta på någon annans sökträning och speciellt när det är personer och hundar som jag inte ens känner, och då fick jag till svar att om jag ville så var det ju bara att jag sms:ade Z så kunde hon ta reda på exakt var någonstans de höll till. som att jag i själva verket hade svarat "jo, jag är jätteintresserad men jag vet inte hur jag ska hitta dom, kan du hjälpa mig?".
TRÖTT som sagt. människor som inte lyssnar är så jävla tröttsamma.

men nu ska jag åka hem. skotta snö, promenera med valpen, träna spinning och sedan ligga i soffan med mr S resten av kvällen och bara INTE TÄNKA PÅ NÅGONTING.

AnnA

Älska nya affärssystem. not. Du har mina sympatier! En flaska vin och bara få kräka ur sig om affärs#4§")#(()(¤! hade suttit fint!

2011-02-23 19:24:17


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.