Jävla snickar-jävel

Jazzie 2011-02-24 21:11 (1 kommentar)
Kriget med snickaren har blommat fullt ut. Och det är tydligen ett personligt krig mellan honom och mig. Idag fick Sambon ett mess att snickaren skulle jobba sent i vårt hus idag. Sambon svarade att vi skulle dyka upp om ca 1 timme och lämna en soffa. När det hade gått 50 minuter kom ett mess som sa:
- Säg till när ni är klara så kan jag fortsätta med mitt arbete.

Dvs, snickaren hade satt sig i bilen och dragit iväg för att vi skulle lämna en soffa i vårt vardagsrum. Snickaren ska jobba på övervåningen. Sambon svarade med att vi skulle inte störa på något sätt utan bara lämna och sen ge oss iväg. Till svar fick vi:
- Det har inget med närvaro att göra utan jag håller på att flyttar ut material. Så det är en föräkringsgrej att jag måste avbryta arbetet när obehöriga personer beträder arbetsområdet.

Fattar ni? Nu är vårt eget hus ett område där vi är obehöriga. Jävla kuksugare. När Sambon svarade att det var onödigt att avsluta samarbetet på den här nivån fick han bara svaret "Din sambo har satt ribban".
Jävla kuksugare!!
Så om ni ska bygga om, bygga ut eller köpa nytt så kan ni ju fråga mig om vilken snickare man INTE ska anlita för uppdraget.
Under vårt bygge har han:
1) Kommit i klinch med bygglaget som reste vårt hus. Han bad om att de skulle lyfta upp lite material på övervåningen innan de la på taket och för besväret skulle killen i kranen få 500kr. Dessa 500 kr betalades aldrig ut och när kransnubben frågade vart de höll hus fick han svaret
- Det får du prata med min chef om.

2) I början hade vi två snickare som jobbade på vår övervåning. Men vår snickare gick inte ihop med den andre. Så om snickare nr2 slutade. Eller som vår snickare sa "Nä, vi jobbar inte längre ihop. Han var ingen riktig snickare"

3) Han har förolämpat oss kunder och tagit sig friheter att ta hela vårt hus till sin arbetsplats. Använt sig utav vårt garage för förvaring av material (vilket gjorde att vi inte kunde placera vårt eget material där vi ville ha det) Använt vårt kök som sitt fikarum (inte fråga om det var ok) INTE täckt för övervåningen, trappan eller trapphuset för att skydda vår egendom trots att vi bad om det flera gånger. Ställt in material i vår klädkammare på nerevåningen. Samt ansett att vi inte har i vårt hus att göra när han jobbar där.

Jävla kuksugare.

Grodan är förkyld med otäck hosta. RS-förkylning kanske? Nu är ju Grodan så stor att RS inte är någon fara, men hostan är jobbig i alla fall. Så jag vill inte att han ska få gråta när vaknar till och reser sig upp. Så all den där kraft som lades för att Grodan skulle somna själv är helt borta nu. Nu är vi tillbaka till hur det var innan. Han somnar. Efter någon timme vaknar han och gråter. Jag går in och får honom att lägga sig ner och somna om. Och så där gör vi om och om igen. När han ställer sig upp och gråter efter att jag har gått och lagt mig tar jag och lyfter över honom i min säng för att ha bättre koll hur förkyld han verkligen är under natten.

Så jag antar att det bara är att börja om med hela nattningsrutinen när han blir frisk igen.

.jag

men åååh vilken IDIOT! (snickaren alltså, inte grodan)

2011-02-25 05:46:22


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte