okej...

ikapiika 2011-02-18 20:38 (inga kommentarer)
Vems puckade idé var det att vi skulle dra långt upp till fjälls när vi har en helt fungerande pulkabacke här i närheten... Fattar ni hur j-vla mycket prylar man måste ha med sig till fjällen!!!

När jag var barn började MoP lägga fram grejer för skidresan veckor i förväg, jag börjar uppenbarligen packa vid 8 kvällen innan. Maken är fortfarande på jobbet. Jag har inga illusioner om att vi kommer iväg före lunch, men det vore trevligt att åtminstone ha de flesta grejerna i någon form av ordning. MoP har redan packat ner våra skidor i boxen som de har, de tar också det mesta av maten men sen är det ändå hur mycket saker som helst som ska med.

Just nu är jag i "jag vill inte" stadiet. Det känns liksom inte värt det. Problemet är att dit vi ska går det inte att köpa det man glömmer, det får man helt enkelt klara sig utan, vilket givetvis ger otroligt packprestationsångest.

Bläää, men snart är det nattningsdax i alla fall. Då kommer jag undan eländet en stund i alla fall.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk