det är rätt schysst

ikapiika 2011-02-22 08:26 (inga kommentarer)
Solen går upp bakom drommen. Idag verkar det bli en soldag, de två gågna dagarna har varit snöiga men bra. Stugägarna har byggt om. Det jättestora sovrummet har delats på två mindre, det sunkiga bubbelbadkaret har bytts ut mot en duschkabin och halva bastun har fått göra plats till en extra toalett- en redan bra stuga har alltså blivit toppen utan att vi visste det när jag bokade.

Gabo verkar gilla skidor, vilket gör mig glad. Han har ännu inte greppat plogsvängen, men vi tar det lugnt frammåt så går det säkert så småningom, han kan däremot åka lift, vilket är bra.

MissT åker som bara den och hamnade i bästa gruppen i skidskolan, mamman är mycket stolt.

Själv jobbar jag med mina krav och förväntningar. Jag är uppfostrad till att vara först i liften och sist kvar... men varken barnen eller mina föräldrar orkar det (säkert inte jag heller). Så vi åker någon timma på förmiddagen sen hem för lunchpaus, sen blir det skidskola och lite åkning och hem för fika. Jag intalar mig att det är bäst så. Inte slita ut barnen så att de blir sjuka. Tids nog kommer nog de vilja och orka åka hela dagen. Själv sliter jag sen ut mig i längdspåret... så jag får den önskade träningsvärken och svettkänslan på after-skin... Semester, vaddå?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk