Inte i ett flow just nu

Jazzie 2011-02-18 20:24 (inga kommentarer)
Just nu är vi INTE inne i ett flow.

Först gick bilaffären i stöpet. Vi hade frågat om stötdämparna var dåliga eftersom det lät rätt mycket när vi åkte på de sjukt isiga och gropiga vägarna.
Igår ringde snubben och ville kolla upp saken. Det visade sig att det var grejer i framvagnen som behövdes bytas ut. Så vi lämnar bilen och går vidare.
Synd. Men hellre det än att vi köpt en dålig bil.

Sen kom jag, min nöt, att jag vill ändra lite på kaklingen i badrummet uppe. Fint att komma på det i de allra sista dagarna av vårt jättelånga byggprojekt.
Kaklarna skulle börja kakla idag. Och jag är inte säker om det går att ändra utan att behöva köpa in mer kakel och riskera att försena klardatumet. Det visade sig att plattsättaren var sjuk idag. Så nu ska han jobba i helgen. We don't need this.
Vet fortfarande inte om det går att göra de ändringarna jag vill göra.

Så la byggaren till att jo just ja, det var en liten detalj till. Den duschhörna vi har valt (vi gjorde detta i september och vi har sen oktober haft påskrivet kontrakt där ALLA produkter vi har valt ut stått uppskrivna med märke, artikelnummer samt pris) är av billig, dålig Bauhaus-kvalité och därmed inget de köper in. De gör det inte för att de helt enkelt inte kan ge 2-års garanti. De kan inte ens ge en installationsgaranti.
Nähe. Och det säger man NU??? Det var väl för i helvete sånt som skulle ha sagts när vi höll på att diskutera priset på den här jävla övervåningen. Så nu ska vi hålla på och tjafsa om det här också. Vi hinner inte i helgen gå och titta på ny duschhörna. Och jag anser att vi har kommit alldeles för långt i processen för att det här något som ska landa på oss. Jag menar, det blir ju mer pengar vi ska punga ut med. Vi valde inte den usla duschhörnan för att den var billig, men den var billig. Vi valde den för vi gillade designen.

Jag blir galen.
Ärligt. Jag blir tusan galen.

Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte