blåsigt

.jag 2011-02-08 13:10 (2 kommentarer)
det har stormat här. rätt mycket gudrun-känsla, strömlös och sömnlös natt. jag tycker inte om när det blåser så att man tror att taket ska lossna och rutorna slås sönder. jag låg vaken och förbannade min mamma för att hon aldrig haft vett att knipa igen om sin ångest och sina nojor utan hela tiden matat oss med sitt katastroftänkande.

strömlöst är det fortfarande, eon påstår att det inte blir åtgärdat förrän 20.00 ikväll. det känns ju lite sisådär, men det är väl bara att åka hem och elda och vara glad för sina kaminer. och hoppas att det åtminstone finns vatten, jag är faktiskt lite osäker på hur det funkar med kommunalt vatten och strömavbrott. har man egen brunn så är det ju helkört, men borde inte kommunala vattenverk ha något slags...reservkraft? det återstår att se. för om inte annat så är det ju lite trevligt att åtminstone kunna spola på toaletten.

och trött som FAN är jag efter en orolig och sömnlös natt. och jag har helvetesmycket att göra på jobbet samtidigt som jag känner att jag nog måste sluta i tid och åka hem och elda. och vi ska ha kick-off torsdag och fredag och jag är bara halvfärdig med mina powerpointar, men det är ju förstås en dag imorgon också.


Moot

Usch det blir så otäckt när det är på natten också. Strömmen tillbaka??

2011-02-08 19:50:36

.jag

@Moot: den kom tillbaks igår kväll, så nu är allt som vanligt igen. man uppskattar det på ett helt annat sätt...ett tag, tills man börjar ta det för givet igen :)

2011-02-09 10:20:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.