fredag, äntligen

.jag 2011-01-21 08:14 (1 kommentar)
ännu en oxvecka är (snart) avklarad. igår när vi åkte till stan så lade jag märke till att det faktiskt fortfarande var ljust ute fastän klockan var halv fem. det gick ju snabbt över, men ändå. det går på rätt håll, och det gläder mig mycket. jag har egentligen inte så mycket emot själva mörkret under vintern, det är mer kylan och snön och halkan på vägarna och att allt är tenderar att vara så förbannat bökigt och omständligt; i det sammanhanget är mörkret ett litet problem för mig eftersom jag oftast slutar så tidigt att jag hinner få dagsljus ändå. men det är ändå något speciellt när man börjar märka att det blir ljusare. det ger hopp om att bättre tider är på gång.

när jag kom hem igår så stod grannarna och rökte på sin uteplats och var rätt sura för idioten till lastbilschaufför hade ställt pelletspallarna så att den blockerade deras utfart. nu har de i och för sig en utfart till så de satt inte i sjön precis, men jag förstår ju att man blir sur. vad jag inte förstår är att man måste fortsätta gnälla FASTÄN det första jag sa var att det skulle komma en kille och fixa det om tio minuter. jag hade nämligen på chans ringt grus- och schaktfirman i byn och de kom och körde upp pallarna till huset på mindre än fem minuter. förvisso inte gratis, men det var lätt värt ett par hundra spänn för att slippa bära de där 156 säckarna à 16 kg uppför världens längsta och isigaste uppfart, det räcker så väl med att de ska ner i källaren också. ja, men då sa jag i alla fall till grannarna att det skulle vara fixat på ett litet kick, och hade någon sagt så till mig så hade jag bara "ja, okej, vad bra", men det var precis som att det hade byggts upp ett förråd av gnäll som måste delges mig till varje pris. jag retar ihjäl mig på sånt, kan folk inte bara HÅLLA KÄFTEN?

men hur som helst. jag hann spåra med valpen och det gick bra, och sedan åkte vi och kollade på en bil som vi förmodligen kommer att köpa om inget oförutett inträffar. förmodligen ska man kolla på tusen olika bilar innan man slår till, men vi är så sjukt ointresserade och det känns som att vad man än får tag på så blir man ändå alltid lurad.

ja. nu ska jag strax gå på möte och hålla en presentation av ett av mina projekt, så jag får väl samla ihop mig lite. idag tänkte jag bara jobba till lunch. sen ska jag på massage (YES) och framåt kvällen tänkte jag mig ett spinningpass och därefter middag, vin, hångel och på spåret. sen är jag nöjd.


AnnA

Jaa, tack o lov för fredag!

2011-01-21 12:53:43


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.