suck

.jag 2011-01-20 11:33 (1 kommentar)
satt på jobbet och började tycka att jag ändå började få lite flyt med saker och ting. hittade en tänkbar lösning på ett till synes omöjligt problem, fixade och trixade och fick undan en hel del jobb.

men det är fan som FÖRGJORT. igår ringde dom från verkstan och sa att det inte var lönt att laga mr S' bil. så då måste vi hitta en ny, fort. så jag åkte till en bilhandlare som jag känner litegrann genom N och D, och han hade väl en del objekt. så planen var att mr S och jag skulle åka och titta gemensamt idag.
idag ska det även komma pellets. pellets kommer till oss på pall, vi köper tre pallar i taget och det innebär att det är 156 säckar à 16 kilo som ska förflyttas från gårdsplanen ner i källaren. det är ett hästjobb, men det behöver bara göras tre gånger om året. nu ska det ju förhoppningsvis varken regna eller snöa de närmaste dagarna, så därför tyckte vi att det inte var värre än att pelletspallarna kunde stå på gårdsplanen ett par dagar. så den här gången hade vi bestämt: spåra med valpen (jag), kolla på bil (båda), städa (båda) och kolla på handboll idag, träna (jag) och måla hallen (mr S) imorgon och bära pellets på lördag. så att vi skulle slippa göra det i mörkret efter jobbet när vi är trötta och hungriga och irriterade.

men nähädå, nu ringde lastbilschauffören och sa att han inte kom upp på vår uppfart. det är snorhalt, det vet jag, fast jag trodde att lastbilschaufförer liksom stod lite över oss vanliga dödliga och kunde ta sig fram ändå. så var inte fallet. så han hade ställt pelletsen ute på gatan, för "ni känner kanske någon som har en lastare som kan köra upp det åt er". NEJ, det gör vi inte, tack så jävla mycket.

så planen idag blir väl: kolla på bil snabbt som ögat och sedan hem och flytta 156 pelletssäckar à 16 kilo för hand uppför en skitlång och isig uppfart. med vad, kan man ju fråga sig. pulka? och sedan ska de flyttas nästan lika långt en gång till, ner i källaren, för har man väl öppnat pallen så måste säckarna förvaras inomhus.
tror inte jag behöver träna imorgon när allt kommer omkring.


fy fan vad trött jag blir på att INGENTING NÅGONSIN kan bli som planerat. FY FAN.

AnnA

Usch för oplanerade skitsaker!

2011-01-20 14:10:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.