by a lantern light

.jag 2011-01-19 07:43 (1 kommentar)
sitter på jobbet sen flera timmar tillbaks och har så FY FAN mycket att göra att jag vill gråta, alternativt bara lägga mig ner och dö. fast det gör jag inte, istället tar jag en liten te- och surfpaus. det känns som att jag skulle kunna jobba dygnet runt och ändå bara växer högarna. och nu är det ändå lågsäsong, jag vågar inte tänka på hur högsäsongen kommer att bli det här året. den dagen, den sorgen, får jag försöka tänka, det går sådär.

och idag ska jag ha videokonferens med några danskar och jag är skitdålig på danska och jag förstår inte riktigt hur anläggningen fungerar och det är lite förnedrande att behöva be om hjälp när man har varit med på tusen videokonferenser tidigare. men alla andra gånger har det alltid varit någon annan som har fixat med det tekniska och jag har varit lite lat och inte brytt mig. men nu är det jag som ska hålla i den här konferensen och det känns ju som att det vore ett plus om man förstod hur man gjorde, helst utan att behöva fråga någon. fast det är väl kanske lite väl naivt, antar jag.

och min nattsömn är åt helvete, det känns inte som att jag sover någonting alls. det gör jag ju förstås, för jag vaknar ju jämt, och då är det ju ganska uppenbart att jag faktiskt har somnat. men det blir liksom ingen vila och jag är trött och allt känns rätt så motigt just nu.

men! igår var jag ute och gick i naturreservatet bakom huset, och bitvis sjönk jag ner till knäna i tung blötsnö (sjukt jobbigt), men här och där var det faktiskt barmark. fläckar av jord och gräs så att åtminstone fötterna fick bli lite glada. och det är ju faktiskt bara en och en halv vecka kvar av januari, sedan är det februari, kort månad, och sedan är det mars och då är det snart vår på riktigt.

och idag ska jag träna spinning och kanske lite styrka efteråt, om jag bara inte hade haft så helvetes ont i nacken, men jag får väl se hur det känns. och jag är så helnöjd med mitt nya träningsställe och eftersom löpträning är uteslutet är det ju kul att just spinningen funkar så bra, det var en av grejerna jag var missnöjd med på förra stället. de hade en väldig omsättning på personal där, och det är fan inte kul när man hela tiden liksom måste börja om med jätteunga nyutbildade instruktörer som står och rodnar och mumlar och fumlar med cd-skivor och fusklappar. jag har full förståelse för att alla är barn i början, men hur det nu är så betalar man ju ändå en rätt saftig slant för att träna och då tycker jag inte man behöver acceptera riktigt vad som helst hur mycket som helst. och dessutom låg passen på så konstiga tider och krockade alltid med pilatespassen. och jag tog faktiskt upp allt det här till diskussion med ägaren flera gånger, men det var kanske bara jag som var missnöjd då, för någon förändring blev det då aldrig. så jag saknar verkligen inte mitt gamla träningsställe alls, och det är skönt att ha hittat ett nytt som visserligen är nästan dubbelt så dyrt, men det får det väl vara värt.

men nu får det vara slutpausat, först en omgång med jobbhögarna, sedan videokonferensanläggningen och sedan lär jag vara slut som människa. over & out.

Moot

1. Vi är svenskar.. det är inte konstigt vi inte förstår Danska ;-). Jag ber dem prata engelska för jag förstår ingenting!! 2. videokonferensanläggningar... HATA

KRAM

2011-01-19 07:51:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.