söndagslugn

.jag 2011-01-16 18:35 (inga kommentarer)
idag har varit en rätt okej dag. eller hela helgen har varit rätt okej, man får kanske passa på att vara nöjd med att INGENTING händer. eller åtminstone inte krånglar, kärvar, går sönder eller bara jävlas i största allmänhet.

idag har jag gått en långpromenad. det var FEM PLUSGRADER och jag knäppte upp min tjocka vinterjacka och drömde om våren, vilket inte var det lättaste eftersom gatorna fortfarande bara är ett enda tjockt istäcke. all snö och is har i alla fall rasat ner från taket på huset nu, det är bara att hoppas på att det inte kommer mer.

när jag kom hem bakade jag bröd och beställde lite fröer och fyllde i anmälningar till vårens hundkurs. tänkte anmäla valpen till lite utställningar också, men det är gott om tid kvar, den första är inte förrän i slutet av mars. snart ska jag och mr S äta lite glass och slappa i soffan. jag försöker att inte tänka på hur JÄVELMYCKET jobb jag har nästa vecka. bortsett från att jag då ligger grymt mycket efter i affärssystemprojektet så har jag en deadline i ett annat projekt på fredag och då ska jag presentera en lösning på hur vi ska fasa ut kemikalier som vi på något sätt ändå måste ha. jamen det låter väl som en enkel match? jaja, nu ska jag stänga av den biten av hjärnan och gå och göra något annat istället.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.