jamen varför inte

.jag 2011-01-14 18:35 (4 kommentarer)
ja, men som om det inte vore nog med allt elände och allmänt oflyt som har karaktäriserat hela jävla 2011 så här långt så råkade mr S krocka med vilt när han körde till jobbet i morse. nu kunde det ju ha gått väldigt mycket värre än det gjorde, för han blev inte alls skadad och det är ju huvudsaken, så det är väl ingenting att gnälla om egentligen. men ändå. ska den här oflytssvackan aldrig ta slut?

bilen, som precis varit på verkstad och blivit lagad för dyra pengar, såg vid första anblicken bara lite tillbucklad ut där framme, men naturligtvis visade det sig att även hela kylaren hade blivit inbucklad och gått sönder så att bilen inte går att köra alls. 3000 spänn i självrisk plus att verkstan FÖRSTÅS hade jättejättemycket att göra så det inte ens var säkert att de kunde fixa det under nästa vecka, dvs kostnad för hyrbil i tusen evigheter.

men jaja. det kunde ha varit värre som sagt.

och igår lade telias digital-tv-tjänst av precis lagom till VM-premiären som jag hade sett fram mot sedan...förra VM-premiären ungefär, jag är inte stolt över mig själv när jag faktiskt började lipa i ren frustration över en svart tv-bild. och idag lyckades jag skära mig i fingret på jobbet så att blodet bara sprutade. när jag kom hem väntade ett brev från kuksugar-csn som tycker att jag ska betala tillbaks 24000 kronor till dom detta nådens år. 24000, det är ju för fan 2000 spänn i MÅNADEN. jajaja, jag vet att det är frivilligt att studera och att lån ska betalas tillbaks och jag visste vad jag gav mig in på och så vidare, men jag TYCKER det är surt.

och den här idioten som är projektledare i affärssystem-projektet på jobbet verkar tycka att jag inte finns, för han mailar till alla som är med i projektet utom till mig, och bjuder in till videomöten (han är nån höjdare i koncernen och sitter i en annan stad, jag har aldrig träffat honom) som handlar om projektet med alla utom mig. och har så gjort under en lång tid utan att jag ens har märkt det. så alla andra har suttit med manualer och instruktioner och kunnat jobba och jag har fått försöka leta mig fram på egen hand. men så hade jag och C ett möte där orden "men har du inte fått det på mailen" yttrades ungefär tvåtusen gånger. så till sist kom det fram att jag inte ens är med på projektets maillista. C vidarebefordrade en miljon mail till mig med information som jag skulle haft en JÄVLA nytta av om jag bara hade vetat om att den fanns.

nu tror jag väl inte att det här är en medveten handling, jag har ju som sagt aldrig träffat den här projektledaren och han kan rimligtvis inte ha någonting emot mig personligen, han har väl bara fått en lista med namn på dom som ska vara nyckelpersoner på avdelningsnivå och så har väl mitt ramlat bort på något vis. hoppas jag. men ändå; det känns, jag har fan alldeles för jävla mycket av utanförskap i mitt bagage för att bara kunna rycka på axlarna åt det. nu är det ju ingenting jag visar på jobbet, men som sagt, det känns. det tar på mig.

och så blev jag uppläxad av min fd puckochef idag för att jag råkade säga att en person hade fått ett återfall i rökningen, för man FÅR inte återfall, man TAR SIG, man VÄLJER SJÄLV och yadayadayada som om jag var helt jävla dum i huvudet och inte fattade någonting. det var som om hon bara satt och väntade på en möjlighet att få märka ord och kritisera något jag sa oc få vara lite småelak sådär som hon är så jävla bra på. fast nu är jag ju jävligt bra på att hålla masken, så det har hon ändå ingenting för.


ja, det är ju småsaker alltihop, men MÅSTE verkligen allting komma i en stor jävla klump, kan det åtminstone inte sprida ut sig lite? så att man får en chans att hämta andan och resa sig på något annat än precis innan ten and out?

men nu är det helg. jag ska laga tacos och dricka vin. hoppas det blir bättre nu.

Bonita!

<3<3<3

2011-01-14 18:43:28

Mea

<3

2011-01-14 19:33:56

Anni

Kram! Ta det lugnt i helgen och pyssla om dej! Det kan du behöva efter allt skit!

2011-01-15 11:24:56

AnnA

Fy, inget flow precis. Kram

2011-01-16 11:42:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.