boredom

.jag 2011-01-12 08:39 (5 kommentarer)
nej, idag är ingen bra dag. det är en jävla pissdag helt enkelt. har varit på två dagars affärssystemsutbildning och sitter nu och försöker jobba i testversionen och det FUNKAR fan inte, får bara en massa konstiga felmeddelanden när jag försöker göra samma grejer som jag vet att C redan har gjort och fått att funka. det är C och jag som är utvalda till den här utbildningen, men han har fått fler utbildningstillfällen än jag, haft mycket mer kontakt med utbildningsföretaget och mycket fler chanser att lära sig, jag fick till exempel inte tillgång till testversionen förrän typ dagen innan julledigheten och då hade han ett par veckors försprång. inte för att det är en tävling, men jag känner mig ungefär hundra nivåer under där vi ska vara och det är så jävla jobbigt. och det handlar fan inte om att jag inte kliver fram och tar för mig, utan att det är honom utbildningsföretaget hela tiden vänder sig till istället för till oss båda. och han i sin tur vidarebefordrar inte informationen från utbildningsföretaget till mig fastän jag har bett honom om det flera gånger, så jag får aldrig vara med i några diskussioner. och fastän jag har påpekat detta flera gånger så blir det ingen förändring. och när vi sitter på utbildningen är det honom dom vänder sig till när det handlar om "hur ni gör på er avdelning". fastän jag sitter bredvid och är precis lika mycket representant för avdelningen som han är. och jag försöker och försöker och känner mig helt lipfärdig av trötthet över att alltid behöva stånga mig fram och jag känner mig bara så jävla utanför och inte värd någonting och jag är trött på att hela tiden behöva anstränga mig för att ta plats när andra får den där platsen utan att behöva göra någonting alls.

och så diskuterade jag och mr S den här festen som vi är bjudna på och jag sa att det känns fel hur jag än gör; följer jag med så känner jag mig utanför, följer jag inte med känner jag mig ta mig fan också utanför. inte precis en win-win-situation, men det känns hur som helst som att han kommer att få det mycket roligare om jag inte är med. det kunde eller ville inte mr S förstå, och det behöver han väl inte heller. men det är så det är, och då SA jag att jag inte kände mig på topp utan lite nere, lite låg, på grund av detta. och ändå så blir det bara fel och missförstånd och irritation. säger man ingenting så är det fel, säger man hur det ligger till så är det fan i mig inte heller bra.

utanför var nyckelordet idag. och nu ska jag snart gå och prata med C om mina JÄVLA problem med affärssystemet, och sedan är det möte om andra grejer som jag är helt ouppdaterad på resten av dagen. nej men en treo på detta och sedan bita ihop så ordnar det sig väl säkert som FAN.

Bonita!

<3

2011-01-12 08:50:25

Moot

Hang in there!!

2011-01-12 09:27:13

Sheela

<3

2011-01-12 10:51:40

Sheela

Ja, det var ju ett hjärta där då.

2011-01-12 10:52:17

Dorizz

skiiiit

2011-01-12 19:22:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.