sista rycket nu då

.jag 2010-12-22 15:33 (1 kommentar)
sitter på jobbet och försöker få ihop det sista nu innan julledigheten, det går sådär. främst kanske för att man just denna dag har valt att gräva hål i marken samt borra sönder en yttervägg precis utanför mitt rum. det är svårt att koncentrera sig under såna förutsättningar. dessutom luktar det av någon slags lösningsmedel, jag hade redan ont i huvudet när jag vaknade i morse och inte blev det bättre av det här precis.

och kallt är det, över tjugo jävla minusgrader var det i morse och jag känner att nu får det väl ändå vara NOG, jag är så trött på det här. jag skiter i att det är mörkt så här års, det kan jag leva med, men snön och kylan står jag fan inte ut med. jag har hellre en grön vinter med ett par plusgrader och regn, faktiskt, och det STÅR jag för.

jamen. jag har precis varit på en videokonferens om vårt nya affärssystem och nu ska jag försöka få ihop en lista på vad jag "behöver" i det nya, och eftersom hela alltet i nuläget är så ytterst diffust och ingenting är klart ens i testmiljön så är det inte helt lätt att greppa. men jag får väl göra ett försök åtminstone. efter det ska vi ha en liten julfest med de närmast sörjande här på jobbet och sedan ska jag hem och ha julledigt. och jag hoppas på frid och fröjd, balans och flyt, såna grejer.

Dorizz

God jul!!!

2010-12-22 22:34:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.