dagen efter

.jag 2010-12-25 13:39 (inga kommentarer)
sådär, julafton har kommit och gått och allt har gått hyfsat. mr S' bil dog visserligen för femtioelfte gången det senaste året, jag är så jävla trött på sånt och nu ligger den ruskigt nära att bli skrot. köpa ny bil är inte precis något som står högt upp på min favorit-att-göra-lista. varken mr S eller jag är det minsta intresserade av bilar och det känns dessutom som att vad man än köper så blir man lurad. men det får väl lösa sig på något sätt.

julafton firades i alla fall hemma hos N och D, utan mina föräldrar, och det var rätt så trevligt. vi hade inte hundarna med oss, och det var väldigt skönt att kunna säga tack och adjö efter några timmar och åka hem till dom utan att det var något konstigt med det. sedan tog vi ett glas vin och tittade på tv och eldade i kaminen.

och idag har jag hittills mest skottat snö. det har inte snöat mer, tack och lov, men snövallarna måste skottas upp och hållas efter HELA JÄVLA TIDEN och igår var det inte riktigt tid till det. jag är dödligt less på detta, kan inte nog upprepas. eller jag har ingenting emot själva skottningen, men när man inte har någonstans att göra av all fucking jävla snö känns det rätt motigt. och när man får göra om allting varenda jävla dag känns det inte heller särskilt kul. och svinkallt är det dessutom, och svinkallt ska det fortsätta vara i evigheters evighet verkar det som. blä. GE MIG PLUSGRADER NU!

jaja. men nu ska jag lyssna på musik och städa lite. och på måndag tar vi tåget till köpenhamn, om nu gud och väderleken tillåter. det lär ju inte vara varmare där, men vi ska gå på museum och bo på hotell och äta hotellfrukost. det blir fint som fan.






Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.