men skärpning

.jag 2010-12-21 19:44 (1 kommentar)
i natt kom det en decimeter snö (igen), så när jag kom hem idag så gick jag inte ens in, utan jag stannade kvar ute och skottade. det tar ungefär 45 minuter att skotta gårdsplanen och uppfarten, och när jag gjort det så skottade jag upp snövallarna längs med uppfarten, eftersom den bara blir smalare och smalare. i söndags gjorde jag samma sak med snövallarna kring gårdsplanen och man kan väl säga att jag är sjukt trött på snö och inte på något vis ser fram mot att det ska komma ännu mer mot slutet av veckan. BÄÄÄH.

men hur som helst. innan min maratonskottning hade jag dessutom varit och handlat tillsammans med resten av kommunen, samt fixat en julklapp till D. efter att ha jobbat hela dagen då alltså. och lik FÖRBANNAT fick jag nästan lite dåligt samvete för att jag bad mr S att ta in ved när jag kom in. som att han skulle tycka att "men kan hon inte ta in veden själv, hur lat får man bli?". vilket han inte gjorde. men jag var ändå tvungen att fråga för att försäkra mig om att han inte tyckte så innerst inne. ibland blir jag så trött på mig själv, kan jag liksom inte någon gång släppa att jag inte MÅSTE fixa precis allting precis själv precis hela jävla tiden. vi är ju för fan två.

tröttsamt är det, att känna så. är det vanan eller luther eller vad är problemet?

och så ringde min mamma och sa att jag kunde väl ringa och gratulera min pappa, som fyller år snart. det hade jag faktiskt tänkt göra ändå, även om han aldrig vill prata med mig, men nu känns det ju bara sådär, som om jag gör det bara för att min mamma ber mig göra det. ibland känns det som att ingen i vår familj får ha några egna relationer med någon utan att min mamma ska vara där och lägga sig i och styra upp hela alltet. jag blir trött på det med.


men imorgon: sovmorgon, för jag har ett möte sent på eftermiddagen och alla kan ju inte ha mina eminenta tider tyvärr. och sen är det julfest med jobbet. och sedan är det julledigt för hela slanten. sådärja.

Moot

Åhhh jag vet.. jag tror jag skulle ha svårt att "vara två".. jag är så van att göra allt själv.

2010-12-21 22:17:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.