what do I know

.jag 2010-12-20 19:34 (2 kommentarer)
jag sitter och slappar lite efter ett spinningpass, det känns sjukt bra att ha kommit igång igen. på det nya träningsstället spinner man med pulsmätare, vilket är nytt för mig. när jag löptränade testade jag pulsklocka, men jag gillade det inte, tyckte det stressade mer än gjorde nytta. men till spinning passar det mig alldeles ypperligt, även om jag fortfarande håller på att prova mig fram till vad jag har för maxpuls och därför inte riktigt får till det. dagens pass skulle ligga på 70 % av maxpulsen och det skulle kännas "bekvämt till medel", men hur känns DET då? men jag antar att det ger sig med tiden.

på jobbet är det både och. bara två dagar kvar att jobba, sedan julledigt. det är idiotstressigt med det nya affärssystemet och ingen fattar någonting alls, men samtidigt är det så jäkla mycket som ligger utanför vår kontroll, så det känns inte som att det är någon idé att börja hetsa upp sig över det förrän de rent praktiska bitarna är lösta, och det är någon annans problem, inte mitt.

och så julen då. vi ska ju fira jul med N och D och D:s föräldrar och syskon för första gången och det känns riktigt bra so far, fast lite nervöst för man vet inte hur det är med andras jular och mina referensramar är inget vidare. men det ska nog gå bra. mina föräldrar skulle ju också komma hit, men som det ser ut nu så kommer de inte göra det. deras värmepanna krånglar lite och då blir det för nervöst och besvärligt att åka så långt bort när det är så här kallt. det gör inte mig så mycket, det gör mig faktiskt ingenting alls, jag bara retar mig lite på att JAG aldrig hade kommit undan med en sådan grej, hade det varit vår panna som krånglat så hade min mamma sagt att mr S hade fått stanna hemma och att jag skulle åka ensam, alternativt att vi bett någon annan titta till huset och pannan medan vi var borta (vilket de uppenbarligen inte kan göra, men sån är hon). jag tror lite att det handlar om att de egentligen inte vill, men det är ju bara en teori. och de kommer ju hit någon annan helg istället, när pannan blivit lagad eller det har blivit varmare, vilket som nu kommer att inträffa först, så vi lär inte slippa undan dom även om vi slipper undan själva julen. och så får jag lite dåligt samvete för att julen ska vara familjens jävla högtid och man ska kanske inte spontant känna lättnad för att man slipper träffa sina föräldrar.

jamen det är som det är för fan.

sodis

alltså jag blev sjukt jävla lättad när vi bestämde att resa bort över jul så jag slipper delar av min jävla familj. (helt okej känna lättnad är alltså min åsikt i frågan)

2010-12-20 20:24:45

crackgrrrl

jag tycker det ar helt okej att kanna sa... skont med lite omvaxlig ocksa, julen behover val inte vara sa javla helig. i ar det forsta gangen sedan 2004 som jag firar "pa riktigt" med familjen. vi far se hur det gar...

KRAM!

2010-12-21 19:01:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.