Day23–Something that makes youfeelbetter

.jag 2010-12-07 06:24 (1 kommentar)
aj, det var knappt att rubriken gick in.

saker som får mig att må bättre är när saker som krånglar plötsligt ORDNAR sig. det kan få mig att bli helt orimligt glad. som min bil till exempel, det hängde som ett mörkt moln över hela gårdagen och gjorde att ALLT kändes jobbigt och motigt. och igår kväll så testade vi att sätta i ett nytt batteri, och plötsligt så lyste alla lampor och den startade hur snällt som helst (måste ha varit hypotummarnas magiska inverkan!). tydligen kan ett batteri bli så urladdat att det inte ens går att starta upp med startkablar, fick jag lära mig när jag var på macken och investerade i ett nytt, där ser man. ett nytt batteri för en tusenlapp, det var både billigare och enklare än vad jag vågade hoppas på. PUH. och det gjorde mig nästan löjligt glad och helt fylld med ny energi.

för oftast är det ju inte de enkla lösningarna som kommer till en. när jag tycker att jag har världens flyt så är det egentligen bara att ingenting krånglar. jag vet inte hur det är för andra människor, men för mig är det mer ett normaltillstånd att saker går åt helvete och så får man ägna dagarna åt olika typer av problemlösning för att styra upp det hela.

så nu är jag jättejätteglad för att det varit förhållandevis enkelt att fixa bilen. för att vi i helgen meckade med vår dusch så att det numera går att duscha normalt, innan kom det bara en liten ledsen stråle på grund av att röret från varmvattenberedaren var helt igenkalkat. för att vi har hittat ett hyfsat billigt hotell i centrala köpenhamn till vår resa dit i mellandagarna, för att det fanns plats på hundpensionatet just dom dagarna, för att vi lyckades tajma vår resa med david lynchs konstutställning som jag tror kan vara spännande.
för det kunde precis lika gärna ha varit så att det var något dyrt jättefel på bilen och duschen. att hotellen och hundpensionaten var fullbokade, att konsthallen var stängd och så vidare.

ja, men det är väl sånt som får mig att må bra, eller bättre. små enkla grejer som gör att livet liksom bara flyter på.

FLYT. det är nyckelordet helt enkelt.

Malena3

Absolut! Grattis!

2010-12-07 16:56:28


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.