måndag eftermiddag

.jag 2010-12-06 13:41 (3 kommentarer)
sitter på jobbet och är allmänt seg och det allmänna måndags-oflytet verkar hålla i sig. jag kom ju senare än vanligt på grund av att det tar tusen år att åka buss, sedan satt jag hela morgonen och plockade ihop olika dokument som jag skulle redovisa på ett möte på förmiddagen. och så blev mötet inställt! och eftersom jag är mötesorganisatör i det här forumet så fick jag på min lott att försöka hitta ett nytt mötesdatum, men TACK SÅ JÄVLA MYCKET, det känns som att alla människor är snorfullbokade ända fram till jul.

så gick jag och frågade en av gubbarna i produktionen som bor i närheten av oss om jag kunde få lifta med honom hem, men just idag skulle han sluta tidigare, så det gick inte. eller då skulle jag ju också bli tvungen att sluta tidigare och det har jag inte riktigt tid med tycker jag.
ringde och pratade med den lokala bilverkstan och de sa att om jag bogserade ner bilen ikväll så kunde de nog titta på den imorgon, det var ju alltid nåt. det skulle kunna vara läge för en liten hypotumme nu, för att det bara är ett litet och enkelt fel som går jättesnabbt att åtgärda och som helst inte kostar så mycket (jamen eller hur, visst låter det här sannolikt?)

kände lite att kombinationen bilstrul, pms och Z inte skulle vara helt lyckad idag, framför allt för att Z alltid kommer med en massa goda råd och förslag på vad man ska göra oavsett om man har bett om det eller ej. det är LITE påfrestande att få frågan om man har "testat att ta ut batteriet ur mr S' bil och satt in det i min" som om det skulle finnas tid till detta när klockan är kvart över fem och bussen går halv sex.

eller varför inte:
Z: så hur kom du hit idag då?
jag: jag tog bussen.
Z: så du åkte inte med X då?
jag: nej, det gjorde jag inte. (men alltså ALLVARLIGT, vad förväntar man sig för svar på den frågan? att jag skulle göra en helomvändning, "jo, jag bara skämtar, klart jag inte tog bussen fastän jag nyss sa att jag gjorde det" eller VADÅ?)

men det har faktiskt gått rätt bra, lyckades styra in samtalet på sånt vi har gemensamt istället och då går det lättare att prata eftersom det inte blir typ ett förhör. och sedan har hon nog haft rätt mycket att göra idag, för jag tycker inte att hon har sprungit här lika mycket som vanligt.

ja, och nu är hundpensionatet bokat till mellandagarna, vid lämpligt tillfälle ska jag även berätta det för Z. men det tar jag nog en annan dag.

jag är lite glad över sol och plusgrader idag, hoppas att det hinner smälta undan en del snö. okej, det är snyggt och ljust, men det behöver ju för farao inte komma en halvmeter som det har gjort hemma. jag HATAR att pulsa fram i djup snö, jag HATAR att få snö i kängorna, jag HATAR blöta vantar och att trampa i pölar av smältvatten när man kommer in. och vintern har precis bara börjat. usch.

Bonita!

hypotumme it is!

2010-12-06 14:59:37

Anni

Tummar förstås!

2010-12-06 19:53:06

AnnA

Och jag som också hatar blöta strumpor måste tipsa dig om vår entrématta. Jagi köpte en sån som ligger i offentliga miljöer. Den är stor, den är inte vacker, den var inte billig, men oh vad praktisk! Lillebror kan lätt kliva in några steg, sätta sig och droppa av det värsta. Han har lärt sig att bli kvar där tills man tagit av sig själv. Och när han sen blivit avtorkad, så vankas godis :)

2010-12-07 10:21:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.