måndag morgon

.jag 2010-12-06 07:57 (inga kommentarer)
jag vaknade i morse och var helt slut, vi har varit barnvakt hela helgen. jag tyckte vi hade bestämt lördag eftermiddag till söndag förmiddag men istället blev det från lördag förmiddag till söndag kväll. jaja, det går ju det med, och lille A är verkligen inte svårpassad. men ändå, det känns som att man får vara på helspänn precis hela tiden. och det tar på krafterna när man inte är van, åtminstone mina krafter.

och så i morse startade inte min bil! precis stendöd var den, och jag tänkte "ah, det måste vara batteriet" så vi provade med startkablar men ingenting hände, inte så mycket som en gnista, ingenting. och där tog ju min fantasi slut, pratade med handyman-P när jag sent omsider kom till jobbet, men han kunde väl inte heller på rak arm säga vad det var, så jag får väl ringa den lokala verkstan och försöka bogsera dit eländet. fan, jag HATAR sånt här, vi har ju dessutom precis hostat upp 2000 spänn för att laga mr S' bil och för ett par månader sedan fick vi lägga ytterligare 4000 på det kontot, det känns som att kvoten kunde få vara fylld för ett tag nu.

och det är inte direkt smidigt att ta sig till jobbet med buss, det går ju, men det tar en evighet och det är fan inte kul att komma hem flera timmar senare än vanligt när man ändå måste gå upp lika tidigt (04.30) som vanligt.

nu ska jag försöka ringa den lokala verkstan och så får vi väl försöka bogsera dit bilen ikväll. och hoppas att de inte har för mycket att göra, as if, alla bilverkstäder verkar ha flera veckors väntetid, jämt. och dessutom HATAR jag att bogsera bilar. även om det bara rör sig om en knapp kilometer.


ja, och så pms på det, varför inte liksom? sucksucksuck, vad det är SYND om mig.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.