Day 22 – Something that upsets you

.jag 2010-12-05 17:48 (inga kommentarer)
det som gör mig mest irriterad i hela världen är när människor säger "jamen varför sa/gjorde du inte si eller så istället, det hade jag VERKLIGEN gjort!" och så ser de så satans beskäftiga ut att jag får lust att sparka dom på smalbenen. om det hade varit så satans enkelt att komma med precis rätt svar/agerande i precis rätt sekund istället för efteråt så hade man väl för fan gjort det.

en annan het kandidat är mitt nya tangentbord. jag impulsköpte ett förra veckan eftersom jag tröttnade på att bokstäverna u, i och o slutade fungera titt som tätt. och då sitter inte tangenterna för delete och end på samma ställe som på det gamla och piltangenterna är små och fjuttiga. jag ägnade inte en tanke åt det eftersom jag liksom bara utgick från att alla tangentbord ser likadana ut, men det är så sjukt irriterande och det känns som att det tar dubbelt så lång tid att skriva med detta. jag hoppas jag vänjer mig fort som ögat, annars kommer jag att bli vansinnig och vilja SLAKTA.

och det tredje är när folk åker buss och tåg och sätter sig på det ena sätet och lägger sin väska på det andra sätet och inte FLYTTAR på den när det kommer folk och vill sätta sig. och dom dessutom beter sig som om det är MIG det är fel på när jag undrar om det möjligen är så att väskan har löst en egen biljett eller om den skulle kunna nöja sig med att ligga på bagagehyllan.

och det är klart att jag blir upprörd över krig och orättvisor och naturkatastrofer och när rika människor med makt och pengar utnyttjar svaga människor utan makt och pengar för att skaffa sig själva ännu mer makt och pengar. men det känns ju inte som att man skulle behöva nämna detta speciellt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.