Packar

Anni 2010-12-06 21:37 (2 kommentarer)
Håller på att försöka samla ihop mej. Imorgon flyttar jag hem igen, efter ett halvår hos KV. Det är inte klokt vad mycket saker jag spritt omkring mej, jag fattar inte hur jag ska få med mej allt hem, och ändå tog jag med ett stort lass sist jag var hemma.

Det känns jobbigt att packa. Har inte riktigt lust att sätta igång med det, jag går runt här och petar lite här och där och gör massa annat emellan. Rädd att känna efter, rädd att bli vemodig och känna mej ensam igen.

Satte igång och baka bullar till avskedsfika på jobbet imorgon. Naturligtvis jäste inte degen och dom blev inte så värst bra. Det kunde jag väl räknat ut att det inte var läge att blanda in bulldeg i den här röran... Men KV får frysen full.

Han smet ut till sitt kvällsfik nyss, behövde nog komma ut ett tag han oxå. Det är lite ångest här ikväll. Avskyr uppbrott!

Sen vet jag ju att det blir jättebra när jag väl kommer hem. Jag saknar folket därhemma jättemycket och det ska bli så skönt att få bre ut mej i min egen stora lägenhet. Jag har planerat in massa kul saker att göra nu för att ha nåt att se fram emot hemma. Det BLIR bra.

Bara jag får ihop dom här förbaskade väskorna...

Bonita!

Jag kommer att sakna dig här i Stockholm raring

2010-12-06 22:35:19

Dorizz

Det klart det blir BRA!!! Inget är permanent, men man måste ta hand om sig själv!
KRAAAM

2010-12-07 12:14:30


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!